joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEGeorge Simion, reclamat la CNCD de un activist LGBT, pentru că a...

George Simion, reclamat la CNCD de un activist LGBT, pentru că a spus că „pruncii se nasc din dragostea dintre un bărbat cu o femeie”

Președintele AUR, George Simion, a fost reclamat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD)de către un candidat la Parlamentul European, Nicu Ștefănuță, pe motiv că ar fi făcut declarații „rasiste” și „homofobe”, informează Mihailneamțu.

Astfel, Nicu Ștefăniță l-a reclamat pe liderul AUR pentru două declarații făcute în cadrul conferinței MEGA de la București.

„ Conform relatărilor din presă, prezent la o conferinţă despre Europa, George Simion a criticat discursul nefericit al lui Marcel Ciolacu «Am râs cu toţii. Nimeni nu a spus că prim-ministrul ar fi rasist. Ştim cu toţii că a fost o glumă. Nu este moldovean, probabil este rom». Totodată, a făcut o declaraţie discriminatorie la adresa comunităţii LGBTQ «Adesea, între puţinele idei promovate de Ambasada SUA şi de Comisia Europeană despre România e cea potrivit căreia am fi nişte sălbatici pentru că susţinem că pruncii se nasc din dragostea dintre un bărbat cu o femeie»”, se arată într-un comunicat de presă transmis, luni, de Nicu Ștefănuță.

Potrivit lui Ștefăniță, prin a doua declaraţie, Simion ”a avut un discurs vădit homofob, întrucât mesajul transmis nu este unul de factură biologică sau pentru propagarea speciei umane, ci unul contra comunităţii LGBTQ. Această comunitate devine inferioară sau chiar lipsită de drepturi sub pretextul invocat în cadrul discursului amintit anterior, iar drepturile fundamentale trebuie să fie recunoscute tuturor”.

Candidatul la europarlamentare consideră că orice politician român care se reclamă european, trebuie să se sesizeze când există astfel de derapaje.

„AUR este un pericol pentru societate, pentru că nu fac decât să semene ură. George Simion prin glumele lui xenofobe încurajează discursul urii şi discriminarea. Nu doar că nu este acceptabil un discurs care are ca ţintă o etnie, însă este nedrept pentru romi pentru câte au îndurat în România, să fie trataţi mereu cu dispreţ. Din păcate, în România europeană, clasa politică a făcut prea puţin pentru romi, implicit pentru a combate discriminarea şi rasismul. În ceea ce priveşte comunitatea LGBTQ+, aceasta este mereu ţinta atacurilor celor de la AUR, şi nu trebuie uitat că această comunitate are nevoie de sprijinul tuturor politicienilor, pentru că trebuie să avem drepturi egale, indiferent de etnie, sex, gen. De aceea, liderul AUR ne arată că se poate şi mai rău, din acest motiv trebuie să răspundă pentru declaraţiile facute”, a declarat activistul LGBT, mai cunoscut ca pupil al penalei Monica Iacob-Ridzi.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

8 COMENTARII

 1. Caricaturi ca acest Nicu Stefacuta sint pericole pentru societate fiindca deturneaza Rominia de la problemele ei reale. De fapt cine il finanteaza pe asta, se stie? Nu se stie da se banuieste ca nu o fi el de capul lui cit dovleacu

 2. Ceare ” rasismu” cu treaba asta/ Ștefanuta asta e scapat de ma-sa in cap? cand era mic si mai prost ca azi? Ar trebui ca si Simion sa ii faca cretinului plangere pt hartuire

 3. păi și ce e greșit?

  adică pruncii se nasc din doi hăndrălăi?

  așa e jocul, homosexualul ăla vrea publicitate, faimă și să agațe și el ceva….

  și noi le-am dat nas că aruncăm milioane de euro pe instituții inutile ca și CNCD

 4. „[…] a declarat activistul LGBT, mai cunoscut ca pupil al penalei Monica Iacob-Ridzi.”

  Presa liberă nu ne-a spus niciodată dacă TBPetrov n-o fi semnat vreun jurământ de credință la Anvers. Ne dăm în cap unii altora pentru mărunțișuri.

 5. A fost reclamat de unul dintre cei mai abjecti politicieni – Ștefănuță, **** de Maimuță. Un jeg politic curcubeic de cea mai joasa speta: pro casatorii homo, pro avort, pro socialism, pro educatie sexuala.

  E asa de abject incat nici cu USR si REPER nu s-a inteles, nivelul lui de extremism progresist pare ca le depaseste si pe alea doua. Acum candideaza independent la Parlamentul European, sustinut de extremistii Verzi, sper sa nu intre nici el si nici ciolosenii de la REPER.

 6. Vai de mine! Cum a putut sa spuna asa ceva? Copiii se mai nasc si din dragostea dintre doua semafoare, dintre caini si pisici (copiii de oameni bineinteles) sau orice alta combinatie (mai putin cea normala)! As rade daca nu ar fi de plans si mai ales daca nu ar fi vremurile care sunt, cand normalitatea este pusa la zid si nebunia este ridicata in slavi, in numele “tolerantei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE