marți, aprilie 16, 2024
ACTUALITATEGeorge Simion (AUR): Suntem prea diplomați cu austriecii care ne iau petrolul,...

George Simion (AUR): Suntem prea diplomați cu austriecii care ne iau petrolul, gazele, pădurile. Șoferii români sunt batjocoriți. Nu trebuie să stăm în poziția ghiocel!

Președintele partidului AUR, George Simion, a declarat că românii nu mai trebuie să stea în poziția „ghiocelului”, comentând refuzul Austriei de a-și da acceptul ca țara noastră să fie admisă în spațiul Schengen. El a spus că suntem „prea diplomați cu austriecii”.

„Eu cred că suntem prea diplomați cu austriecii care ne iau petrolul, gazele, pădurile. Ciucă e un vinovat. A zis să vină europarlamentarii să nu se ia de Olanda, de Austria. Nu, trebuie să stăm în poziția ghiocel! Principalul vinovat e Iohannis, el coordonează politica externă a României și de 8 ani nu face decât să primească în plic decizii. Cu ce se alege România în urma implicării în război, cedării de suveranitate prin legile Predoiu prin care s-a renunțat la supremația Constitutiei? Cu ce ne alegem? Nici în Schengen nu ne primesc și sunt cozi interminabile la vămile României. Șoferii români.. sunt batjocoriți. Nu exportăm nimic, românii suferă din cauza acestei guvernări”, a declarat George Simion, la România TV.

Simion consideră că președintele Iohannis și europarlamentarii români sunt de vină pentru situația actuală.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

„La nivel de politică externă, nu existăm. Nimeni nu se gândea că Croația, care a depus cererea mai târziu, nu o să aibă cererea aprobată. Noi de 11 ani suntem ținuți la coadă. Guvernarea lui Iohannis trebuie să dea socoteala. De ce avem atâția europarlamentari, ambasadori, corp diplomatic.. aderarea nu trebuia pusă pe tapet, dacă nu aveam asigurări”, a mai spus Simion.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Cotidianul lui Nistorescu dedica aproape zilnic un articol lui George Simion in care omul e facut in toate felurile .Asta ca sa inteleaga ,cine e in stare ,pentru cine lucreaza securimea de presa romana.In aceasta situatie neadmiterea in Shengen pare ceva firesc.Slugile lucreaza cot la cot cu stapanii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE