luni, aprilie 15, 2024
ACTUALITATEGânditorul conservator Rod Dreher se mută în Ungaria: O să lucrez să...

Gânditorul conservator Rod Dreher se mută în Ungaria: O să lucrez să creez o rețea conservatoare

Scriitorul și gânditorul american Rod Dreher a anunțat că se mută în Ungaria, informează Rmx News.

Dreher a spus că „s-a îndrăgostit de Ungaria” anul trecut, atunci când a vizitat-o.

„M-am îndrăgostit de Ungaria în vara lui 2021, am descoperit că este cu-adevărat o țară măreață”, a spus Dreher, care a făcut anunțul mutării într-un interviu acordat Radio Kossuth, în timpul unei conferințe din California.

În mesajul său, Dreher a afirmat că este necesară construcția „unei rețele împotriva globalismului”, precizând că mutarea se va produce în Octombrie.

„Voi lucra la Institutul Dunării, voi încerca să construiască o rețea conservatoare în Europa și chiar în America, astfel încât să existe cooperare între intelectuali care gândesc la fel și conferințe pe teme care sunt importante pentru noi”, a spus el.

„(Ungaria) este o țară denigrată și insultată în media Occidentală și Americană, așa că va fi o plăcere pentru mine să pot prezenta Ungaria câtor mai mulți americani cu putință, precum și faptul că voi pune Ungaria în centrul dialogului conservator din America. Și acum, că voi locui acolo, o să scriu de-acolo și voi lucra să creez o rețea conservatoare”, a menționat Dreher.

Dreher este actualmente, senior editor al influentei reviste The American Conservative. Scriitorul a fost prezentat publicului românesc de către R3media, publicație pentru care a acordat primul interviu din spațiul autohton în octombrie 2020.

Ulterior, acesta a venit în România de două ori, la invitația Editurii Contra Mundum, care i-a editat două cărți: „Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini” și „Opțiunea Benedict”.

Ulterior, Dreher a mai acordat două interviuri siteului nostru: unul în iunie 2021 și unul în aprilie 2022.

VIDEO EXCLUSIVITATE | Rod Dreher, despre apărarea valorilor tradiționale într-o Europă secularizată: Este mult mai mult important să stăm alături de Iisus Hristos decât de Ursula von der Leyen

.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE