vineri, martie 1, 2024
ACTUALITATEGabriela Firea: Nicușor Dan, USR București, PNL București și Ludovic Orban sunt...

Gabriela Firea: Nicușor Dan, USR București, PNL București și Ludovic Orban sunt singurii vinovați pentru starea jalnică în care a ajuns Capitala României

Gabriela Firea a scris o postare pe facebook în care critică actualul edil al Capitalei, Nicuşor Dan, arătând că acesta, dar și „USR București, PNL București și omul politic de tristă amintire Ludovic Orban sunt singurii vinovați pentru starea jalnică în care a ajuns acest oraș, Capitala României”.

„Bucureștiul arată rău, pare un oraș părăsit! Nu se poate să lăsăm acest oraș să se degradeze, iar actuala conducere a Primăriei Capitalei să se preocupe doar de lucruri mărunte, răfuieli personale sau afaceri cu semnul întrebării.

Împreună cu parlamentarii și consilierii generali social democrați din București, am analizat situația gravă în care a ajuns Capitala României. Fiecare trebuie să ia atitudine din poziția publică în care a fost investit prin vot de bucureșteni.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Șantierele pe care le-am început în mandatul de primar general bat pasul pe loc sau sunt complet blocate. Pasajul Doamna Ghica sau Prelungirea Ghencea sunt două lucrări importante unde Primăria Capitalei a blocat totul în ultimul an și jumătate.

În marile parcuri este mizerie și din ce în ce mai mulți bucureșteni se plâng că sunt pline de șobolani, insecte periculoase și chiar șerpi. Nu cred că ne dorim cu toții să transformăm fiecare parc în Delta Văcărești. Acesta e alt subiect foarte important și pe care actualul primar general nu-l gestionează eficient.

Traficul este tot infernal, chiar dacă Nicușor Dan se lăuda că aduce, de la New York, un consultant bine pregătit. Nu i-a mai răspuns specialistului în mobilitate după câștigarea alegerilor și orașul se blochează pe zi ce trece.

Lucrările la rețeaua de termoficare sunt puține și datorită echipei Firea sunt începute. Am lăsat în primărie 300 de milioane de euro, fonduri europene, pentru reparații la conductele principale, dar abia după un an și jumătate au început licitațiile. Foarte greu și târziu.

Nicușor Dan, USR București, PNL București și omul politic de tristă amintire Ludovic Orban sunt singurii vinovați pentru starea jalnică în care a ajuns acest oraș, Capitala României”, scrie fostul primar al Bucureștiului.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

  1. firea ministrul familiei zice ca e pro-avort si subventiona fertilizari in vitro cand era primar, dar ea flutura ostentativ crucea la gat.. Decat asa crestini mai bine useristi, macar sunt dusmani declarati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE