ACTUALITATEFOTO | Senatorul Sorin Lavric și actorul Dan Puric, prezenți la comemorarea...

FOTO | Senatorul Sorin Lavric și actorul Dan Puric, prezenți la comemorarea Zilei Naționale a Martirilor din Temnițele Comuniste

Senatorul Sorin Lavric (AUR) a fost prezent la un eveniment care a comemorat Ziua Națională a Martirilor din Temnițele Comuniste.

Alături de senatorul de la AUR a fost și actorul, regizorul și scriitorul Dan Puric. Fiecare dintre ei a ținut un scurt discurs.

„Eu de 4 luni și jumătate, asta încerc să fac: în fiecare săptămână  vorbesc despre un deținut politic și urmăresc un singur scop: să-i fac pe români să înțeleagă că se poate spune adevărul. Că nu trebuie să ne fie frică. Drama noastră este că frica ni s-a transmis din familie în familie, din generație în generație, că n-avem voie să vorbim despre ei, că dacă vorbim o vom păți”, a spus senatorul Sorin Lavric (foto).

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Dacă nu vorbim despre martiri, îi omorâm. Dacă îi omorâm pe martiri, omorâm țara. Comunismul este mai viu decât oricând, mai periculos și mai pervers ca niciodată”, a afirmat și Dan Puric.

Evenimentul a fost organizat de Fundația „Ion Gavrilă Ogoranu”, Frăția Ortodoxă,
Asociația Gogu Puiu și Haiducii Dobrogei, Noua Dreaptă, Fundația Redarea Istoriei – Târgoviște, Grupul NOI și alte organizații civice.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate