ACTUALITATEFOTO | O nouă statuie a lui Iisus, mai mare decât cea...

FOTO | O nouă statuie a lui Iisus, mai mare decât cea din Rio de Janeiro, este construită în orașul Encantado din Brazilia

O nouă statuie a lui Iisus Hristos va fi mai înaltă decât faimoasa „Hristos Mântuitorul“ din Rio de Janeiro. Monumentul va avea o înălțime de 43 de metri cu tot cu piedestal, prin urmare va fi a treia cea mai înaltă statuie a lui Iisus din lume.

Statuia „Iisus Protectorul“ a început să fie construită în sudul orașului Encantado, iar în ultimele săptămâni au fost montante brațele și capul sculpturii. Ideea construirii acestui monument i-a aparținut lui Adroaldo Conzatti, un politician local.

Proiectul are o valoare 350.000 de dolari și se așteaptă să fie finalizat în cursul acestui an, potrivit Asociației Prietenilor lui Hristos, iar finanțarea vine din partea persoanelor fizice și a companiilor private.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Între extremitățile mâinilor, statuia are o lungime de 36 de metri. Un lift intern îi va duce pe turiști la un punct de observație din regiunea pieptului, la 40 de metri înălțime.

Doar statuia lui Jesus Buntu Burake din Sulawesi, Indonezia, de 52,55 metri cu tot cu soclu și Hristos Regele din Swiebodzin, Polonia, care măsoară 52,5 metri, sunt mai înalte, notează BBC.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT