ACTUALITATETragedie: O fetiță de 3 ani a murit la o zi după...

Tragedie: O fetiță de 3 ani a murit la o zi după ce a fost vaccinată anti Covid | VIDEO

O fetiță de trei ani a murit la o zi după ce a făcut vaccinul anti-Covid, suferind un atac de cord.

Tragedia s-a petrecut în Argentina, acolo unde vaccinarea este obligatorie pentru micuții care vor să meargă la grădiniță sau la școală.

Mama fetiței, Miryam Suarez, a dat vina pe vaccin și pe politicile guvernului argentinian în acest domeniu. Ea spune că micuța ei Ambar era sănătoasă și „plină de viață”, scrie Life Site News.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Am înscris-o la școală astfel încât la anul să poată merge la grădiniță, pentru că acum te forțează când vine vorba despre vaccin. Ea era sănătoasă. Era bine. Nu era bolnavă și nu avea Covid”, a spus mama fetiței.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Fetița s-a vaccinat pe 16 decembrie și pe 17 a murit. Micuța a căzut din picioare în timp ce se juca cu prietenii săi.

„Guvernul care te forțează să te vaccinezi mi-a ucis copilașul de trei ani”, a spus, disperată, mama fetiței.

Conform sursei citate, copilul a fost vaccinat cu serul chinezesc Sinopharm, pe care Argentina l-a aprobat pentru copiii cu vârstele între 3 și 11 ani în Octombrie.

Poliția din Tucuman, localitatea unde s-a produs tragedia, a declanșat o investigație în acest caz.

Argentina are o politică agresivă în ceea ce privește vaccinările, ministrul sănătății afirmând că își dorește ca până la finalul anului 2021 să fie vaccinați toți copiii care au împlinit deja 3 ani.

Există numeroase studii care arată că noul virus nu are absolut niciun impact asupra copiilor. În SUA, doar 0,03% din cazurile de Covid înregistrate la persoane sub 18 ani au avut ca efect decesul, a arătat Asociația Americană de Pediatrie.

În Anglia, un studiu efectuat pentru primul an al pandemiei a reliefat faptul că mortalitatea la copiii infectați cu Covid a fost de 0,005%.

Recent, un reputat cercetător de la Universitatea MIT din SUA, dr. Stephanie Seneff, a explicat că vaccinarea copiilor împotriva Covid poate avea efecte catastrofale asupra sănătății acestora, inclusiv prin apariția bolilor neurodegenerative grave.

Reamintim că autoritățile române au anunțat începerea campaniei de vaccinare la copiii între 5 și 11 ani, pe 26 ianuarie. În comunicatul CNCAV nu se menționează absolut nimic despre potențiale efecte adverse ale vaccinurilor asupra copiilor.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. e dureros, vor incepe si la noi cu aceleasi discursuri. Din pacate guvernul are doar o mica parte de vina, cea mai mare este a parintilor. Daca tu ca parinte nu esti in stare sa-ti protejezi copilul, daca nu esti capabil sa intelegi vremurile pe care le traim, ce pretentie ai de la altii, mai ales de la guvern?
    Nu-ti primeau copilul la gradinita? Asa si ? Acum, mort, il primesc?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate