ACTUALITATEFOTO VIDEO | George Simion, singurul lider care a fost prezent la...

FOTO VIDEO | George Simion, singurul lider care a fost prezent la ultimul drum al lui Ivan Patzaichin. Gestul pe care l-a făcut în Parlament în memoria marelui campion

Marți, România l-a condus pe ultimul drum pe Ivan Patzaichin, marele campion care a decedat duminică, 5 septembrie.

Din păcate, la înmormântare nu a luat parte niciun lider politic din România, deși Ivan Patzaichin a ridicat în calitate de sportiv, dar și de antrenor, tricolorul pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de nenumărate ori.

Singura excepție a constituit-o liderul AUR, George Simion. Acesta s-a dus la funeraliile lui Patzaichin și a depus o coroană de flori.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Mai mult decât atât, în Plenul Parlamentului, deputatul George Simion este cel care a susținut ca aleșii prezenți să țină un moment de reculegere în memoria lui Ivan Patzaichin (VIDEO).

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate