luni, iulie 15, 2024
ACTUALITATEPeste 100 de persoane prezente la înmormântarea lui Ivan Patzaichin

Peste 100 de persoane prezente la înmormântarea lui Ivan Patzaichin

Peste 100 de persoane au participat, marți, în curtea Complexului Sportiv Dinamo, la slujba religioasă de înmormântare a fostului campion olimpic Ivan Patzaichin, decedat duminică, la vârsta de 71 de ani, conform Agerpres.

Slujba, oficiată de 2 preoți, a avut loc în prezența familiei și apropiaților, în interiorul Muzeului Clubului Sportiv Dinamo din cadrul complexului sportiv. La finalul slujbei religioase, fiica marelui campion, Ivona, a ținut un scurt discurs.

„S-au scris lucruri infinit de multe și frumoase. În aceste zile am realizat că tata a fost iubit de toți oamenii de pe pământ. Pentru pentru mine, pentru mulți, tata a fost ‘Ivan inimă de aur’. De multe ori îl necăjeam și îi spuneam că este prea bun. (…)

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Nu îi plăcea să vadă pe nimeni trist și nu voia să dezamăgească pe cineva, a iubit oamenii, a iubit prietenii, a iubit sportul, a iubit teatrul, a iubit muzica, a iubit natura, animalele iar pe mine și pe mama ne-a adorat.

Viața lui a fost una frumoasă, chiar dacă nu a fost întotdeauna una ușoară. Tata a iubit viața și viața l-a iubit. Odihnește-te în pace!”, a spus fiica sportivului român.

După slujba religioasă, care a avut loc în Muzeul CS Dinamo, unde a fost depus sicriul începând de luni, Garda de onoare a dat onorul militar împreună cu Muzica militară a Jandarmeriei Române.

Cortegiul funerar a pornit apoi către Cimitirul Bellu, unde va fi dat încă o dată onorul militar, la momentul înhumării. Atunci vor fi executate și cele trei salve de către Regimentul 30 Gardă „Mihai Viteazul” al MApN.

La înmormântare a participat și George Simion, co-președintele AUR, alături de câțiva colegi de partid. Nici Klaus Iohannis, nici Florin Cîțu și nici alți membri ai actualei guvernări nu au participat la funerarii.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE