ACTUALITATEPeste 100 de persoane prezente la înmormântarea lui Ivan Patzaichin

Peste 100 de persoane prezente la înmormântarea lui Ivan Patzaichin

Peste 100 de persoane au participat, marți, în curtea Complexului Sportiv Dinamo, la slujba religioasă de înmormântare a fostului campion olimpic Ivan Patzaichin, decedat duminică, la vârsta de 71 de ani, conform Agerpres.

Slujba, oficiată de 2 preoți, a avut loc în prezența familiei și apropiaților, în interiorul Muzeului Clubului Sportiv Dinamo din cadrul complexului sportiv. La finalul slujbei religioase, fiica marelui campion, Ivona, a ținut un scurt discurs.

„S-au scris lucruri infinit de multe și frumoase. În aceste zile am realizat că tata a fost iubit de toți oamenii de pe pământ. Pentru pentru mine, pentru mulți, tata a fost ‘Ivan inimă de aur’. De multe ori îl necăjeam și îi spuneam că este prea bun. (…)

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Nu îi plăcea să vadă pe nimeni trist și nu voia să dezamăgească pe cineva, a iubit oamenii, a iubit prietenii, a iubit sportul, a iubit teatrul, a iubit muzica, a iubit natura, animalele iar pe mine și pe mama ne-a adorat.

Viața lui a fost una frumoasă, chiar dacă nu a fost întotdeauna una ușoară. Tata a iubit viața și viața l-a iubit. Odihnește-te în pace!”, a spus fiica sportivului român.

După slujba religioasă, care a avut loc în Muzeul CS Dinamo, unde a fost depus sicriul începând de luni, Garda de onoare a dat onorul militar împreună cu Muzica militară a Jandarmeriei Române.

Cortegiul funerar a pornit apoi către Cimitirul Bellu, unde va fi dat încă o dată onorul militar, la momentul înhumării. Atunci vor fi executate și cele trei salve de către Regimentul 30 Gardă „Mihai Viteazul” al MApN.

La înmormântare a participat și George Simion, co-președintele AUR, alături de câțiva colegi de partid. Nici Klaus Iohannis, nici Florin Cîțu și nici alți membri ai actualei guvernări nu au participat la funerarii.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...