luni, martie 20, 2023
ACTUALITATEFOTO | Elon Musk s-a costumat, de haloween, în „Campionul Diavolului”

FOTO | Elon Musk s-a costumat, de haloween, în „Campionul Diavolului”

Elon Musk, fondatorul Tesla și proprietarul Twitter, nu a venit în România, ci a „sărbătorit” halloween-ul în Statele Unite, la o petrecere exclusivistă, organizată de fostul fotomodel Heidi Klum.

Musk a participat la petrecere alături de mama sa și a venit îmbrăcat într-un costum care poartă numele „Campionul diavolului”.

Pe pieptul costumului este o reprezentare grafică a lui Bafomet, care are pe cap o cruce întoarsă. Acestea sunt binecunoscute simboluri ale satanismului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Conform siteului Entrepreneur.com, costumul lui Musk costă 7500 de dolari, dar poate fi închiriat și pentru „doar” 1.000 de dolari.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate