marți, octombrie 3, 2023
ACTUALITATESUA | VIDEO: Protestatari „climatici”, luați pe sus și arestați de polițiștii...

SUA | VIDEO: Protestatari „climatici”, luați pe sus și arestați de polițiștii dintr-o rezervație indigene. Rangerii au spulberat baricada cu care ecologiștii blocau drumul și au stârnit admirația Americii

Mai multe persoane care blocau un drum în statul Nevada (SUA), pentru a protesta împotriva schimbărilor climatice, au fost arestate de către poliția locală din zona respectivă, aflată sub administrația triburilor indigene.

Mai mult, echipajele de „Rangers” le-au distrus baricada cu care ecologiștii blocaseră un drum foarte aglomerat.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Acțiunea polițiștilor americani a stârnit admirație la scară largă pe rețelele de socializare.

Metoda lor de acțiune vine în contrast cu felul în care, mai ales în Europa, forțele de ordine le permit acestor protestatari să blocheze autostrăzi cu orele sau să vandalizeze muzee și opere de artă de inestimabilă valoare.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

  1. Eu nu pot înțelege cum unii oameni pot adopta idei împotriva umanității. Eu nu spun că nu trebuie să fim ecologiști dar de aici până la asasina oamenii (depopulare) , de a distruge fermele (chipurile dau gaze cu efect de seră) și implicit hrana, de a steriliza oamenii, e cale lungă. Paradoxal, cei care ne spun nouă să mâncăm insecte, să acceptăm să fim urmăriți digital (implicit sclavi) folosesc resurse enorme pentru implementarea planului lor genocidal. Tot ce se întâmplă nu are nicio legătură cu clima, e doar un plan bine structurat de a reduce populația lumii și implicit a creste controlul asupra oamenilor. “Turma” mică e mai ușor de supus decât “turma” mare. E o chestiune de numere, atât.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate