ȘTIRIFOTO | Claudiu Târziu și Sorin Lavric, în vizită la comunitatea română...

FOTO | Claudiu Târziu și Sorin Lavric, în vizită la comunitatea română din Munchen

Președintele CNC al AUR, senatorul Claudiu Târziu, și președintele Senatului AUR, senatorul Sorin Lavric, s-au aflat sâmbătă, 21 mai, la Așezământul bisericesc ortodox din Munchen, în zi de mare sărbătoare pentru ortodoxie și într-o zi specială pentru parohia și românitatea din Bavaria – aducerea moaștelor Sfântului Cuvios Gheorghe de la Cernica și Căldărușani.

Invitat de PS Sofian Brașoveanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Ortodoxe Române pentru Germania, Austria și Luxemburg, Claudiu Târziu a cuvântat în fața enoriașilor:

„Sunt aici în calitate de fiu al Bisericii Ortodoxe, care a luptat în ultimii 30 de ani pentru românitate și românism în diferite formule civice și de pe meterezele presei românești.
Nu sunt străin de durerile și de încercările prin care treceți. Nu sunt indiferent la năzuințele, speranțele dumneavoastră. Am intrat în politică în urmă cu doi ani și jumătate cu gândul de a face tot ce voi putea pentru ca românii care-și doresc să se întoarcă acasă să o poată face în condiții optime.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Vă transmit mesajul nostru puternic că nu ați fost uitați de întreaga clasă politică din România. Pentru noi sunteți permanent în gânduri și inimi.
Dumnezeu a îngăduit să fiu astăzi aici și îi mulțumesc încă o dată părintelui-episcop Sofian!”

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar pentru imunitate Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

La finalul slujbei, senatorii români au fost binecuvântați de episcopul-vicar Sofian Brașoveanul și au purtat o discuție cu ierarhul Bisericii Ortodoxe Române.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...