ACTUALITATESondaj lansat de Federația Părinților cu privire la condițiile de desfășurare a...

Sondaj lansat de Federația Părinților cu privire la condițiile de desfășurare a noului an școlar, în context pandemic: Vreți ca elevii să aibă parte de învățământ în format fizic?

Federația Națională a Asociațiilor de Părinți a lansat un sondaj online prin care îi invită pe părinți să-și spună punctul de vedere cu privire la condițiile în care ar trebui să se desfășoare învățarea în anul școlar 2021-2022, dar și cu privire la intențiile de vaccinare a copiilor împotriva Covid-19, conform EduPedu.

Chestionarul online poate fi completat aici. Pentru a participa la sondaj, e nevoie ca respondenții să fie conectați la conturi Gmail (nu se colectează adresele de date).

Sondajul include întrebări privind vaccinarea sau intenția de vaccinare a părinților și copiilor, opțiunea privind școala în format fizic sau online, continuarea școlii cu prezență fizică la o incidență de peste 6 la mie sau alte praguri, testarea elevilor, capacitatea școlii de a respecta măsurile igienico-sanitare și așa mai departe.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. Sondajul e cu “cheita”: trebuie sa te loghezi cu un cont gmail, te intreaba daca te-ai vaccinat, de ce nu te-ai vaccinat… ce legatura au astea cu scoala copiilor??? Ce vor ei de fapt sa afle???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate