„Iar am cotrobăit în monitoarele oficiale și am început cu cele din anul 1981, anul în care se spune, pe Wikipedia, că Raed Arafat ar fi venit în România. Chiar dacă cetățenilor străini nu li se acorda și nu li se acordă cetățenia română în anul în care se mutau sau se mută în România, ca să nu scap vreo „situație specială” de acordare a cetățeniei române, am început căutarea cu anul 1981, în programul de legislație Legis în care am acte începând din anul 1837, adică de 185 de ani, nu am găsit niciun cetățean cu numele „Arafat Raed” sau „Raed Dawoud Arafat”, care să fi obținut cetățenia română. Niciunul, nicicând!”, afirmă, pe Facebook, Mona Petruț, avocata care a câștigat procesul in care s-a constatat lipsa calității de reprezentant a lui Raed Arafat la DSU, conform Flux 24.
Ulterior, Raed Arafat i-a răspuns Monei Petruț tot într-o postare pe Facebook
„Astăzi mi-a trimis o jurnalistă un mesaj să mă întrebe dacă știu ceva de știrea dată de cei de la Flux 24, în care se vorbește despre o oarecare avocată care declară public că nu a găsit documentele care să ateste că aș fi dobândit cândva cetățenia română. Am zis să o ajut și să-i pun certificatul de acordare al cetățeniei din 1999, ca să nu piardă timpul ei prețios și să facă declarații mincinoase!“, a scris Arafat pe Facebook, atașând o copie după certificatul de acordare a cetățeniei.
Avocata mai spune că în CV-ul publicat pe site-ul D.S.U., Raed Arafat a scris aşa: „Naționalitate Palestiniană, cetățenie Română” (Aici).
Astfel, ea spune: „Încep să cred că a fost creată intenționat toată mascarada cu exercitarea de către Raed Arafat a unor atribuții în Guvernul României, pe care nu le avea și nu le are conform legii, adică toți prim-miniștrii l-au pus în diverse funcții publice sau l-au lăsat să exercite activități pe care nu le avea, ca să execute tot ceea ce i se cerea, iar ei să aibă acoperire pentru toate ilegalitățile comise. O să îl întreb pe Nicolae-Ionel Ciucă, prim-ministrul Guvernului României, să îmi comunice care este Hotărârea de Guvern, în temeiul căreia, secretarului de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Raed Dawoud Arafat, i-a fost acordată cetățenia română, pentru a fi respectată condiția pentru numirea ca membru al Guvernului României, prevăzută în articolul 2 din Legea 90/2001 privind organizarea și funcționarea Guvernului României și a ministerelor (Aici).
Ba mai mult, în dosarul 5995/2/2021 de la Curtea de Apel Alba Iulia, conform precizărilor depuse la dosar chiar de către Raed Arafat cu propria lui semnătură și cu ștampila DSU singura numire a lui Raed Arafat în funcția de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne a fost făcută prin decizia nr.20/2014, când premierul Victor Ponta conducea Guvernul României, iar de atunci au mai primit mandate, din partea Parlamentului României, încă alte 8 (OPT) Guverne, iar Raed Arafat nu a mai fost numit și în aceste guverne, ceea ce înseamnă că nu mai este nici măcar secretar de stat în MAI., din punct de vedere legal. Numirea în funcția de membru al Guvernului României se face la învestirea fiecărui Guvern şi condițiile de a fi numit legal în această funcție sunt cele prevăzute în art.2 din Legea 90/2001: „Pot fi membri ai Guvernului persoanele care au cetățenia română și domiciliul în țară, se bucură de exercițiul drepturilor electorale, nu au suferit condamnări penale și nu se găsesc în unul dintre cazurile de incompatibilitate prevăzute în cartea I titlul IV din Legea nr.161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenței în exercitarea demnităților publice, a funcțiilor publice și în mediul de afaceri, prevenirea și sancționarea corupției, cu modificările și completările ulterioare.” Oricum, dacă nu îmi spune Ciucă, mai am un dosar în care am atacat 2 HG și o HCNSU, aşa că, o să îi solicit instanței judecătorești de la Curtea de Apel Alba Iulia, să ceară dovada că a fost respectată condiția deținerii cetățeniei române de către Raed Arafat, la data numirii lui în funcția de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, prin decizia prim-ministrului Ponta nr.20/2014.
Pe pagina de Wikipedia referitoare la Raed Arafat am găsit o modificare recentă, în care se arată că „în martie 2022, Curtea de Apel din Alba Iulia a descoperit că el a uzurpat calități oficiale ale DSU-ului și, în consecință, toate actele semnate de el sunt false” (captura de pe Wikipedia o pun in comentariu), iar precizarea respectivă a fost făcută conform articolului din Luju ce a fost publicat după ce eu am anunțat soluția din dosarul meu de la Curtea de Apel Alba Iulia, în care s-a constatat că Dr. Raed Arafat nu este șeful D.S.U., fiindcă nu a făcut dovada că ar fi fost numit în această funcție prin decizie a vreunui prim-ministru, deci, nu poate reprezenta D.S.U. în proces“, conchide Mona Petruț.
Felicitari si putere de lupta va doresc! Sunteti o eroina a zilelor noastre in acest razboi greu! Dumnezeu sa va ajute!