duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (19 – 25 aprilie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (19 – 25 aprilie)

1.Muzeul „Ştefan Luchian” din localitatea Ştefăneşti a fost redeschis, vineri, după 14 ani, a anunţat Muzeul Judeţean Botoşani. Mai multe informații, aici.

2.Naționala feminină de handbal a României a câștigat ambele meciuri cu Macedonia de Nord din barajul de calificare la turneul final al Campionatului Mondial 2021 în Spania. Detalii, aici.

3.La sediul Protoieriei Sector 3 Capitală a avut loc o nouă acţiune social-filantropică prin intermediul căreia 35 de persoane defavorizate au primit pachete cu alimente cu ocazia sărbătorilor pascale. Mai multe informații despre campanie, aici.

4.Muzeul Satului situat la poalele Dealului Florilor din municipiul Baia Mare va fi redeschis publicului vizitator şi turiştilor. Detalii despre program, aici.

5.Zece copii instituționalizați vor avea posibilitatea să locuiască într-o casă de tip familial construită în parohia Parohia Săvinești II din Roznov, jud. Neamț. Mai multe detalii despre proiect, aici.

6. Potențialii beneficiari de fonduri europene în următoarea perioadă pe măsurile cu cofinanțare ar putea beneficia de credite preferențiale cu dobânzi între 1% și 3%. Detalii, aici.

7.Mitropolitul Teofan i-a înmânat preotului Dan Damaschin de la Capela Maternității „Cuza-Vodă” din Iași cea mai înaltă distincție a Patriarhiei Române. Clericul a primit „Crucea Patriarhală” pentru efortul constant prin care susține mame aflate în situații dificile, copii și familii fără posibilități materiale din tot județul Iași. Detalii, aici.

8.Românii din toate colțurile lumii se pot înscrie la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, care oferă etnicilor români locuri la buget, cu bursă și cazare gratuită în căminele studențești. Mai multe informații, aici.

9.Un adolescent crescut la casa de copii a ajuns campion la decatlon. Detalii despre impresionanta poveste de viață, aici.

10.Brandul românesc Lăptăria cu Caimac a obţinut certificarea International Food Standards. Mai multe informații, aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE