ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (19 – 25 aprilie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (19 – 25 aprilie)

1.Muzeul „Ştefan Luchian” din localitatea Ştefăneşti a fost redeschis, vineri, după 14 ani, a anunţat Muzeul Judeţean Botoşani. Mai multe informații, aici.

2.Naționala feminină de handbal a României a câștigat ambele meciuri cu Macedonia de Nord din barajul de calificare la turneul final al Campionatului Mondial 2021 în Spania. Detalii, aici.

3.La sediul Protoieriei Sector 3 Capitală a avut loc o nouă acţiune social-filantropică prin intermediul căreia 35 de persoane defavorizate au primit pachete cu alimente cu ocazia sărbătorilor pascale. Mai multe informații despre campanie, aici.

4.Muzeul Satului situat la poalele Dealului Florilor din municipiul Baia Mare va fi redeschis publicului vizitator şi turiştilor. Detalii despre program, aici.

5.Zece copii instituționalizați vor avea posibilitatea să locuiască într-o casă de tip familial construită în parohia Parohia Săvinești II din Roznov, jud. Neamț. Mai multe detalii despre proiect, aici.

6. Potențialii beneficiari de fonduri europene în următoarea perioadă pe măsurile cu cofinanțare ar putea beneficia de credite preferențiale cu dobânzi între 1% și 3%. Detalii, aici.

7.Mitropolitul Teofan i-a înmânat preotului Dan Damaschin de la Capela Maternității „Cuza-Vodă” din Iași cea mai înaltă distincție a Patriarhiei Române. Clericul a primit „Crucea Patriarhală” pentru efortul constant prin care susține mame aflate în situații dificile, copii și familii fără posibilități materiale din tot județul Iași. Detalii, aici.

8.Românii din toate colțurile lumii se pot înscrie la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, care oferă etnicilor români locuri la buget, cu bursă și cazare gratuită în căminele studențești. Mai multe informații, aici.

9.Un adolescent crescut la casa de copii a ajuns campion la decatlon. Detalii despre impresionanta poveste de viață, aici.

10.Brandul românesc Lăptăria cu Caimac a obţinut certificarea International Food Standards. Mai multe informații, aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...