marți, martie 28, 2023
ACTUALITATEFocar de variola maimuței în San Francisco, orașul simbol al LGBT-ului mondial:...

Focar de variola maimuței în San Francisco, orașul simbol al LGBT-ului mondial: S-a declarat STARE de URGENȚĂ!

Municipalitatea din San Francisco a declarat o stare de urgență sanitară în oraș, „ca răspuns la creșterea alarmantă a numărului de cazuri de variola maimuței”, scrie San Francisco Chronicle.

Declararea stării de urgență permite orașului să acceseze fonduri de la stat și de la guvernul federal rezervate pentru situații de urgență și să sensibilizeze publicul larg cu privire la epidemie. Starea de urgență va intra în vigoare luni, 1 august, au stabilit oficialii orașului.

Doar joi, 281 de cazuri de variolă au fost raportate în San Francisco de autoritățile sanitare, la persoane gay, de sex masculin, potrivit presei internaționale.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cu toate acestea, după cum remarcă San Francisco Chronicle, primăria nu cere aplicarea niciunei restricții și niciun fel de carantină, spre diferență de situația cu Covid-19.

Acum, autoritățile doar recomandă persoanelor homosexuale să folosească metode de protecție, precum prezervativele, limitarea numărului de aventuri sexuale dar și vaccinul Jynneos.

„Vrem să avem flexibilitatea de a ne putea folosi resursele pentru a servi cât mai bine publicul și a proteja sănătatea.

Dorim, de asemenea, să ne afirmăm angajamentul față de sănătatea comunităților LGBTQ din San Francisco, așa cum am făcut întotdeauna în mod istoric ca oraș”, a declarat joi Susan Philip, ofițerul de sănătate din San Francisco, citat de România TV.

Reamintim că San Francisco este „mecca” homosexualilor din America și din întreaga lume. Orașul se mândrește că este portretizat drept „Capitala gay a lumii”. Cartierul „Castro” a fost primul cartier al homosexualilor din întreaga lume, iar în anii 70-80 ai secolului trecut a existat o întreagă mișcare de chemare a bărbaților pentru a se muta în acest cartier.

Tot în anii 80, la San Francisco a izbucnit și pandemia de SIDA, care nu s-a încheiat, oficial, nici în zilele noastre.

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a declarat o urgență sanitară globală din cauza variolei maimuței. OMS a explicat că cele mai afectate continente sunt cele unde sunt cei mai mulți homosexuali, Europa și America.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

5 COMENTARII

  1. Poponariatul trece prin vremuri grele, dar mândria de a fi făraș de virusuri va prevala. Steagul lor va flutura sus, arătând nuanțele pe care le capătă șoriciul gay în funcție de boala proaspăt achiziționată.Asta e la “mov” hepatitele la galben, șancrul la verde etc.Problema suntem noi, că nu vrem să ne amestecăm cu ei, așa rasiști și albi sau alte rase cum suntem noi, ăștia, înapoiații “cis”.

  2. Mass media globalist-progresistă trece sub tăcere incidența exagerată a variolei maimuței în rândul legebetiștilor. E bine că mai atrage cineva atenția că aceasta este o boală cu care homosexualii au fericit omenirea, la fel ca și SIDA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate