ACTUALITATEExod în masă din Londra: oamenii fug la țară de teama carantinării....

Exod în masă din Londra: oamenii fug la țară de teama carantinării. Cozile de mașini au depășit 1.000 de kilometri

Londonezii părăsesc orașul în masă, de teama carantinei. Cozi uriașe s-au format la ieșirile din capitala Regatului Unit, însumând peste 1.600 de kilometri.

Britanicii au ales să părăsească orașul înainte de a intra în vigoare noile restricții impuse de guvernul lui Boris Johnson.

Scene asemănătoare s-au petrecut și la Paris, zilele trecute, înainte de intrarea în vigoare a restricțiilor instituite de regimul Macron.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...