ACTUALITATE Exod în masă din Londra: oamenii fug la țară de teama carantinării....

Exod în masă din Londra: oamenii fug la țară de teama carantinării. Cozile de mașini au depășit 1.000 de kilometri

Londonezii părăsesc orașul în masă, de teama carantinei. Cozi uriașe s-au format la ieșirile din capitala Regatului Unit, însumând peste 1.600 de kilometri.

Britanicii au ales să părăsească orașul înainte de a intra în vigoare noile restricții impuse de guvernul lui Boris Johnson.

Scene asemănătoare s-au petrecut și la Paris, zilele trecute, înainte de intrarea în vigoare a restricțiilor instituite de regimul Macron.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate