ACTUALITATE Exod în masă din Londra: oamenii fug la țară de teama carantinării....

Exod în masă din Londra: oamenii fug la țară de teama carantinării. Cozile de mașini au depășit 1.000 de kilometri

Londonezii părăsesc orașul în masă, de teama carantinei. Cozi uriașe s-au format la ieșirile din capitala Regatului Unit, însumând peste 1.600 de kilometri.

Britanicii au ales să părăsească orașul înainte de a intra în vigoare noile restricții impuse de guvernul lui Boris Johnson.

Scene asemănătoare s-au petrecut și la Paris, zilele trecute, înainte de intrarea în vigoare a restricțiilor instituite de regimul Macron.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 14.425 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite