luni, aprilie 15, 2024
ACTUALITATEEXCLUSIVITATE: Mihail Neamțu se alătură echipei AUR și va candida la alegerile...

EXCLUSIVITATE: Mihail Neamțu se alătură echipei AUR și va candida la alegerile europarlamentare. George Simion a confirmat

ACTUALIZARE 23:30 Mihail Neamțu a confirmat, într-un podcast realizat cu George Simion, că a acceptat oferta liderului AUR pentru a se alătura acestei formațiuni.

„Să spunem asta, dacă ne este permis în Postul mare, tuturor creștinilor care s-au simțit umiliți la Referendumul din 2018, care a fost sabotat, tuturor creștinilor ortodocși, evanghelici, romano-catolici, greco-catolici, care s-au simțit umiliți când nu li s-a permis să sărbătorească Paștele, în 2020, tuturor creștinilor care s-au simțit jigniți de actualul președinte, Klaus Iohannis, care i-a făcut fundamentaliști, tuturor creștinilor care cred că viitorul este în mâna copiilor lor, le spunem să nu voteze această mincinoasă alianță PSD-PNL, să nu se lase cumpărați cu 30 de arginți, ci să voteze cu patrioții și cu conservatorii”, a spus Neamțu.

La rândul său, Simion a declarat că dacă cetățenii vor vota AUR, vor avea o voce în persoana lui Mihail Neamțu, în Parlamentul European.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Scriitorul și teologul Mihail Neamțu va candida pe listele partidului AUR pentru alegerile europarlamentare, au anunțat surse politice, consultate de R3media.

Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați intelectuali creștini, Mihail Neamțu a fost una dintre cele mai importante voci în apărarea valorilor conservatoare, în ultimii zece ani.

A fost unul dintre promotorii Referendumului pentru Familie din 2018 și unul dintre inițiatorii inițiativei cetățenești asemănătoare, demarată la începutul acestui an.

În timpul pandemiei a luat apărarea dreptului la alegere al românilor și a semnat scrisoarea deschisă adresată BOR privind protestul față de obligativitatea „certificatului verde”.

Este autorul volumului „Fenomenul Trump” și fondator al proiectului cultural „Marile Cărți”.

În politică a mai activat în partidul Noua Republică, pe care l-a fondat și, pentru scurt timp, în PMP.

Anunțul oficial cu privire la colaborarea dintre Neamțu și AUR va veni în zilele următoare.

AUR și-a anunțat candidații pentru lista de europarlamentare încă din august 2023. Pe această listă se mai găsesc Cristian Terheș, Gheorghe Piperea, Claudiu Târziu, Prințul Șerban Dimitrie Sturza, prof. Radu Baltasiu sau Avram Fițiu și Mugur Mihăescu.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

5 COMENTARII

  1. A fost basist, e adevarat. Insa oricine are dreptul la o a doua sansa, oricine se poate indrepta si sa ajunga sa faca lucruri bune. Eu zic sa-i dam o sansa.

  2. Țară mică mese puține. Cântător al lui Petrov și bun pretin al procuroarei comuniste Macovei. Păcat mă așteptam la mai mult.

    • Mitrofan: deloc bun prieten al lui Macovei. Tocmai că Mihai Neamțu a dezvăluit că Macovei mergea la ziua de naștere a lui Soroș și că i s-a părut dubios.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE