ACTUALITATES-a dat de gol Guvernul prin Prefecturi? Prefectura Călărași anunță că Paștele...

S-a dat de gol Guvernul prin Prefecturi? Prefectura Călărași anunță că Paștele ortodox se termină la ora 02:00, deși Raed Arafat a afirmat contrariul

Prefectura județului Călărași a anunțat pe pagina de facebook care va fi programul de circulație a persoanelor în funcție de intervalul orar.

Conform mesajului publicat, circulația va fi liberă doar între orele 20:00 și 02:00, în zilele de 3 și 4 aprilie, de Paștele catolic, dar și între 2 și 3 mai de Paștele ortodox.

Reamintim că pe 25 martie, șeful DSU, Raed Arafat a declarat că nu se pune problema restricțiilor pentru ortodocși în noaptea de Înviere.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Nu se pune nicio discuție de a limita. Că o să fie ora 01:00, ora 03:00, ora 01 jumătate, se va mai discuta. Dar nu se discută ca lumea nu va putea să meargă în noaptea de Paște la slujba și la Biserică, asta nu se pune problema”, a spus Raed Arafat.

Cu toate acestea, în Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU) din 25 martie 2021 este precizat numai intervalul 20:00 – 02:00, „pentru deplasarea și participarea la slujbele religioase”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...