ACTUALITATEElena Merișoreanu și Sorin Oprescu s-au infectat cu Covid și sunt internați...

Elena Merișoreanu și Sorin Oprescu s-au infectat cu Covid și sunt internați în spital. Ambii fac perfuzii, deși sunt vaccinați, iar artista spune că și ceilalți pacienți din salon sunt imunizați

Elena Merişoreanu este internată după ce a fost infectată cu coronavirus. Cântăreața este vaccinată cu ambele doze de la Pfizer.

Cântăreața a povestit că totul a debutat cu durere in gât, apoi cu tuse accentuată. Simptomele s-au agravat și și-a dat seama că s-ar putea să nu fie o simplă răceală. A mers la spital, acolo unde a fost confirmată cu coronavirus, scrie RTV.

Aceasta a povestit că și restul pacienților cu care se află în salon, infectați la rândul lor cu coronavirus, sunt vaccinați.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Sorin Oprescu, internat în spital cu Covid-19

Medicul Sorin Oprescu, fost primar al Capitalei, este internat la Matei Balș. Acesta s-a infectat cu coronavirus, deși este vaccinat cu ambele doze. România TV susține că fostul edil este în acest moment în perfuzii, însă că starea lui este una stabilă.

Coronavirusul nu este singura problemă pentru Sorin Oprescu. Magistrații se vor pronunța pe data de 23 septembrie dacă dosarul mitei lui Sorin Oprescu va ajunge la Curtea de Justiție a Uniunii Europene pentru clarificarea unei chestiuni de drept sau dacă procesul intră în faza dezbaterilor pe 14 octombrie.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Curtea de Apel București a amânat, joi, pronunțarea pe acest capăt de cerere pentru data de 23 septembrie, mai precizează RomâniaTV.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

  1. “(…) Fiţi treji și vegheaţi! Pentru că potrivnicul vostru, diavolul, dă târcoale ca un leu care răcnește și caută pe cine să înghită. Împotriviţi-vă lui tari în credinţă, știind că și fraţii voștri în lume trec prin aceleași suferinţe ca voi(…)”

    satana a aruncat navodul in lume si multi, foarte multi cad de-a valma in el…si saraci, si bogati, si anonimi, si persoane celebre, si mici si mari, si stapani si slugi…ptr toti cei vaccinati a inceput numaratoarea inversa, zilele lor sunt numarate…oameni, indiferent ce ar fi, nu va intepati caci va semnati singuri, de buna voie, condamnarea la moarte

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...