OPINIIEcologia pentru to(n)ți

Ecologia pentru to(n)ți

De la Al Gore, care a luat premiul Nobel pentru activitatea sa alarmistă pe tema încălzirii climatului, trecând pe la alți mari salvatori ai planetei precum George Soros, Barack Obama sau Joe Biden, până la atoate-știutorul Bill Gates care tocmai și-a lansat o carte în care ne învață cum să rezolvăm problema încălzirii, TOȚI posedă vile situate pe malul oceanului, cumpărate relativ recent, ÎN PLINĂ URGENȚĂ CLIMATICĂ (cum le place lor sa o numească). Da, exact acel ocean care se va umfla din cauza topirii ghețarilor până va acoperi orașe și țări întregi.

(A rămas de paza planetei numai biata Greta, care din înfrigurata Suedie continuă să ne sperie că în nici 100 de ani ne vom uda la ciorapi dacă stăm în același loc. Stimați cetățeni, mutați-vă cearșaful un pic mai încolo).

Noi însă, simpli cetățeni, trebuie să respirăm cât mai rar și să fim atenți cât te tare ne încălzim iarna sau pe unde călătorim, ca să nu destabilizăm nivelul de CO2.
Fiți responsabili, dragi cetățeni, și opriți încălzirea. Soarta bieților miliardari și a vilelor lor este în mâinile voastre! Oamenii ăia contează pe voi!

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

PS. Pentru „fact checkers”: Pe loc repaus. Vă pierdeți vremea. Totul e atestat în presa oficială.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...