OPINIIEcologia pentru to(n)ți

Ecologia pentru to(n)ți

De la Al Gore, care a luat premiul Nobel pentru activitatea sa alarmistă pe tema încălzirii climatului, trecând pe la alți mari salvatori ai planetei precum George Soros, Barack Obama sau Joe Biden, până la atoate-știutorul Bill Gates care tocmai și-a lansat o carte în care ne învață cum să rezolvăm problema încălzirii, TOȚI posedă vile situate pe malul oceanului, cumpărate relativ recent, ÎN PLINĂ URGENȚĂ CLIMATICĂ (cum le place lor sa o numească). Da, exact acel ocean care se va umfla din cauza topirii ghețarilor până va acoperi orașe și țări întregi.

(A rămas de paza planetei numai biata Greta, care din înfrigurata Suedie continuă să ne sperie că în nici 100 de ani ne vom uda la ciorapi dacă stăm în același loc. Stimați cetățeni, mutați-vă cearșaful un pic mai încolo).

Noi însă, simpli cetățeni, trebuie să respirăm cât mai rar și să fim atenți cât te tare ne încălzim iarna sau pe unde călătorim, ca să nu destabilizăm nivelul de CO2.
Fiți responsabili, dragi cetățeni, și opriți încălzirea. Soarta bieților miliardari și a vilelor lor este în mâinile voastre! Oamenii ăia contează pe voi!

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

PS. Pentru „fact checkers”: Pe loc repaus. Vă pierdeți vremea. Totul e atestat în presa oficială.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...