sâmbătă, aprilie 13, 2024
OPINIIE riscant să spui „Cred în știință”

E riscant să spui „Cred în știință”

Poți cel mult spune „cred în Natură”. Știința este doar părerea incompletă și șovăielnică a omului despre natură, știința este mereu schimbătoare și a dat greș de nenumărate ori. Nu pot avea prea multă încredere în oameni care cred că viața în toată complexitatea ei a apărut și s-a dezvoltat în urma unui șir infinit de accidente oarbe din materie moartă, dar sunt absolut convinși de superioritatea concluziilor lor.

Știința nu este tot una cu adevărul. Știința este o esențialmente o metodă de a investiga natura pentru a o face de înțeles minții noastre limitate. Știința operează cu statistici și mărimi medii, cu erori de măsurare și de observație. Ea este o unealtă folositoare de foarte multe ori, dar niciodată în mod absolut, de vreme ce este nevoită mereu să apeleze la axiome (principii de plecare) și modele simplificatoare pentru a ne „traduce” natura pe înțelesul nostru.

Nu știința a creat viața, sistemul imunitar, vindecarea etc. Știința medicală a folosit ani de zile șocurile electrice, lobotomia, antipsihotice cu efecte secundare devastatoare (pe lângă multe reușite, desigur), ca să își poate aroga dreptul de criteriu infailibil în luarea deciziilor personale privind sănătatea.

La orice recomandare științifică actuală eu aș adaugă eticheta „a se consuma cu moderație”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

 1. Proverbul spune: LA POMUL LĂUDAT SĂ NU TE DUCI CU SACUL. Când ”pomul” se dovedește otrăvit, fără topor nu merge nimic! Când în știință se lucrează numai cu toporul, ca și în politică, religie, artă, sport și orice alt domeniu, suntem în starea de război al tuturor contra tuturor.
  Cei ce nu vor război și nu vor să pună istoria la cale cu toporul, fără să adopte un scepticism total și incurabil, se vor îndoi de tot, cor verifica tot, vor controla tot, cu riscul de a redescoperii, ici și colo, ceea ce se știa de mult, dai și cu avantajul de a face curățenie, de a dezinfecta ceea ce se credea ”știut beton armat”.
  Un astfel de ”ȘTIUT BETON ARMAT”, este Dumnezeu (pentru unii cel puțin), unul însă în numele căruia s-au sfințit arme și armate, s-au ”binecuvântat” cruciade, crime și blestemății nemaiauzite, s-au ales popoare ”alese”, s-au murdărit toate alegerile cinstite, s-au inventat fenomene istorice fictive și s-au scos din Istorie fenomene reale, învinșii fiind obligați să suporte orice, iar învingătorii transformând răul în bine și binele în rău, justificând orice blestemăție, transformând orice bandit în persoană cel puțin frecventabilă, dacă nu de-a dreptul onorabilă.
  În aceste condiții, cum să mai spui ”CRED ÎN ȘTIINȚĂ”? Care știință, Domnilor? Zarzavatul inventatorilor de holocausturi este știință? Zarzavatul inventatorilor de viruși este tot știință? Indivizii ce intră boi la facultate, ieșind de acolo vaci sterpe, ăștia-s oameni de știință, savanți? Eminescu, spunea clar: ”Eu nu cred nici în Iehova!!” Foarte bine! Dă-l în mă-sa de Iahova! Pe urmele lui, aforistul Bulă, spune și el ”Eu nu cred în holocoaste!”. Fiarte bine, le dăm în mă-sa și pe ele, ca pe orice măsea stricată. Altfel spus, dacă traduc bine, totul trebuie reluat, uneori chiar de la zero!
  De când se vorbește despre viruși? Răspuns: nu mai mult de vreo 30 sau 40 de ani, iar cuvințelul ăsta, cu care Streinu Cercel, Rafila, Arafat, Imbri, coconița Mahler și celelalte zeroruri omenești umblă ca popa cu aghiasma n-a explicat niciodată nimic, necesitând el însuși explicații, imposibile de altfel.
  Dacă virușii, microbii, bacilii sunt cu totul altceva decât se crede? Cine-și își mai aduce aminte că un bandit crezut de proști mare ”binefăcător al omenirii”, după ce a jonglat o viață cu microbii a recunoscut că aceștia n-au nicio importanță, ”terenul” (adică organismul) fiind totul. Când s-a întâmplat asta? În 1895, exact anul în care marele Pasteur a făcut singurul (probabil) lucru bun din viața lui, scutindu-ne de prezența lui de mizerabil ”BANDIT AL ȘTIINȚEI”. În comparație cu el, cei câțiva, numiți mai sus, sunt niște bieți spermatozoizi ratați încă din boașele strămoșești, caricaturi omenești ce ne persecută în numele științei lor banditești, ei care nu știu nimic! Adică: nu știu decât să fure și să ucidă! În materie de furat și de ucis îl întrec însă și pe Dracu, grație politicienilor și ziariștilor de seră, gen Mihai GÂDEA și cam întregii tembeliziuni bucureștene.
  Povestea cu virușii s-a născut în contextul EBOLA-SIDA, unele dintre celebrele arme biologice secrete, care n-au reușit să decimeze omenirea, așa cum s-a sperat. De ce n-a reușit nici EBOLA nici HIV să ne decimeze, cum au dorit demenții lor creatori? Din același motiv pentru care n-a reușit nici criminala tentativă cu tovarășul Covid-19. Nu s-a reușit exact din motivul recunoscut de Pasteur, pe patul de moarte: ”MICROBUL, VIRUSUL E NIMIC! TERENUL, ORGANISMUL ESTE TOTUL”.
  Așadar, cei ce au nevoie de papainoagele falsei științe, n-au decât să rămână pe fals, pe minciună, pe idolatria medicală, la fel de puțin clarvăzătoare ca măreața filosofie marxist-leninistă de care s-a ales praful. Cei ce nu pot trăi fără minciunile convenționale ale falsei medicine CERCEL-RAFILA-ARAFAT-MAHLER-IMBRI și celelalte ”ZEROURI MEDICALE ȘI OMENEȘTI” n-au decât să se vaccineze, pentru că falsa medicină are nevoie de cobai. Devenită idolatrie planetară și posibilă nouă falsă religie universală, această falsă medicină are nevoie de ”oițe credincioase”, cum spune Tanti Biserica, foarte creștină, Doamne ferește, care, în ultima vreme, își dă tot mai mult arama pe față. Toate bune și frumoase, dar de unde s-o luăm, și unde vom ajunge?
  Drumul cel mai scurt ar fi studiul atent al cărții VACCINAREA EROAREA MEDICALĂ A SECOLULUI (autor Dr. LOUIS DE BROUWER, 220 de pagini editată în 2007 de Escalibur), epuizată actualmente dar disponibilă gratis, în format electronic, pe situl Incorect politic.
  Cei ce vor dori să știe cele ce pot fi știute astăzi, vor ajunge la MICROZIMELE lui BECHAMP, LA ADEVĂRUL FUNDAMENTAL CĂ MEDICINA ESTE MARELE BOLNAV AL TUTUROR FACULTĂȚILOR DE MEDICINĂ, SPITALELOR ȘI MINISTERELOR SĂNĂTĂȚII. Pe această bază vor ajunge la ADEVĂR, iar acesta, într-adevăr, îi va face liberi, adică oameni întregi și adevărați, nu maimuțoi botnițați, nici cobai! Oricare ar fi epoca venirii lui pe lume, și oricare i-ar fi meritele sau nemeritele, de vreun fel sau altul, cam asta-i tot ce poate spera un om adevărat: SĂ ÎNȚELEAGĂ, ALTFEL SPUS, CĂ SINGURUL DUMNEZEU NU ESTE NICI CRISTOS, NICI BUDA, ALLAH, ZEUS, CRONOS SAU URANUS CI PUR ȘI SIMPLU ADEVĂRUL!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE