ACTUALITATEDupă ce a văzut realitatea din teren, Lucian Mîndruță a început să...

După ce a văzut realitatea din teren, Lucian Mîndruță a început să laude AUR: E singurul partid care face asta. Demagogic sau nu, eu cred că înscrie puncte

După ce luni de-a rândul Lucian Mîndruță a criticat Partidul AUR pentru pozițiile conservatoare se pare că, după o ieșire în teren, jurnalistul începe să-și schimbe părerea privitoare la Alianța pentru Unirea Românilor.

„Azi am mers la Abrud vreo 30 de km în spatele unei mașini de la AUR.

Mercedes Vito (pardon, V-Klass) full option, dar nu asta e important:

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

E singurul partid politic care face campanie (cu pumnul în piept) intre sinistrații din Apuseni. Am aflat aici ca mergeau la o acțiune in zonele lovite de inundații.

Demagogie sau nu, eu cred ca înscrie puncte. În timpul asta liberalii stau frumos în săli cu aer condiționat și se aplaudă (sau ceartă) unii pe alții.

Le dau un sfat prietenesc: să iasă între oameni. Ideal, cu mașini mai ieftine un pic…
P.S. E valabil și pentru USR PLUS, dacă nu au scutire de la medic.“, a scris Mîndruță pe pagina de Facebook.

Lucian Mîndruță susținea în decembrie 2020, înainte de alegerile parlamentare, că în România ar fi în ascensiune o „mișcare neo-legionară”.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Fosta gazdă a emisiunii „Profeții despre trecut” cu Silviu Brucan deplângea la finalul anului trecut faptul că în România ar fi în creștere o „mișcare neo-legionară”, care ar fi „cancerul ăsta al demagogiei naționaliste și mistice pe numele lui adevărat”.

Într-o postare scrisă pe o rețea socială, Lucian Mîndruță afirma că mesajele acestei „mișcări” „sunt cele mai share-uite zilele astea. Doar ei iubesc țara, au exclusivitate. Martiriul lor (chinuiți fie de mască, fie de interzicerea pelerinajelor) e cel mai cumplit. Soarta lor e cea mai eroică, înfășurați în drapele pe care își dau singuri autografe”.

Fostul „Cavaler de Cornu” a insinuat că această „mișcare” ar fi importată de la ruși și este bazată pe „fake news”.

„Pentru că această mișcare construită pe fake news, susținută de barajul de artilerie al postacilor căzuți din cer și care visează la o sharia cu miros de tămâie e una de import.
E venită aici, întocmai ca Ana Pauker, pe un tanc de cuvinte.

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Traduse cu talent de propagandiști mai buni ca ai voștri. Din limba poftei de putere, în româna proletcultistă a lui Ceaușescu”, scria Mîndruță – citește AICI continuarea.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. Mandruță e discipolul lui Silviu Brucan, stâlp al stalinizării din anii 50 adus la putere cu tancurile rusești.

    Mandruță ăsta urlă că e pericol rusesc când el e fix creație sovietică. Evident că s-a reorientat acum pe Bruxelles ca un câine care vede de unde vine hrana, insă a rămas aceeași marionetă obișnuită să apere stăpânii din eterior.

    Inalta Poartă all over again. Pe vremuri li se zicea turciții…. ăia care țineau cu turcii

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...