joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEDr. Michael Yeadon, fost vicepreședinte la Pfizer: Nu este absolut deloc nevoie...

Dr. Michael Yeadon, fost vicepreședinte la Pfizer: Nu este absolut deloc nevoie de vaccinuri pentru stingerea pandemiei. Nu vă propuneți să planificați vaccinarea a milioane de oameni sănătoși

În timp ce compania Pfizer a produs valuri anunțând ca iminentă apariția vaccinului împotriva Covid-19, un fost vicepreședinte și om de știință șef al companiei a respins categoric necesitatea oricărui vaccin care să pună capăt pandemiei.

Într-un articol recent, Dr. Michael Yeadon, care „a petrecut peste 30 de ani conducând noi cercetări în domeniul medicamentelor [alergice și respiratorii] în unele dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume” și s-a retras de la Pfizer cu „cea mai înaltă funcție de cercetare în acest domeniu, a scris într-un articol că „Nu este absolut deloc nevoie de vaccinuri pentru stingerea pandemiei. Nu am auzit niciodată despre asemenea prostii vorbind despre vaccinuri. Nu vaccinați persoanele care nu sunt expuse riscului unei boli. De asemenea, nu vă propuneți să planificați vaccinarea a milioane de oameni sănătoși și în formă cu un vaccin care nu a fost testat pe subiecți umani”.

El a mai adăugat că propunerile de vaccinare obligatorie sunt complet nenecesare și ilegale și ar fi de acord cu folosirea timpurie a vaccinurilor, numai dacă s-ar face cu consimțământ informat și chiar și așa, doar pentru cele mai vulnerabile persoane din comunitate.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„Alte propuneri au o aură de rău asupra lor și mă voi opune lor la fel de viguros precum am urmărit pandemia până acum”, a continuat Dr. Yeadon.

Criticile acestui specialist vin la finalul unui articol critic la adresa agenției care se ocupă cu consilierea Guvernului britanic în materie de urgențe, denumită SAGE. SAGE a jucat un fundamental în determinarea politicilor privind lockdownul în Marea Britanie, inclusiv cele mai recent implementate, pentru a combate virusul.

Dr. Michael Yeadon spune că prima mare eroare a SAGE a fost aceea de a presupune că „„100% din populație era susceptibilă la virus și că nu exista o imunitate preexistentă”.

Yeadon afirmă că această noțiune este „ridicolă pentru că, deși SARS-CoV-2 este într-adevăr nou, coronavirusurile nu sunt. Nu există un „virus fără strămoși”. ” Într-adevăr, subliniază el, există cel puțin „patru coronavirusuri endemice, care induc răceala obișnuită… [care] circulă liber în Marea Britanie și în alte părți”. Cei care au fost infectați de „unul sau mai multe dintre aceste coronavirusuri endemice, producătoare de răceală obișnuită în trecut, au o imunitate durabilă și robustă [celulelor T], nu numai față de acești viruși, ci și de viruși înrudiți. SARS-CoV-2 este un astfel de virus strâns legat.”

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Mai mult, afirmă el, testul PCR care este utilizat pentru detectarea „cazurilor” COVID-19, poate ieși pozitiv atunci când cineva este infectat cu unul dintre aceste coronavirusuri reci, ceea ce face acest test mult mai puțin fiabil. Desigur, pe baza rezultatelor finale ale acestor teste, multe mii de indivizi au primit ordin să-și perturbe viața și să „auto-carantineze” timp de până la 14 zile.

În cele din urmă, extragând din datele științifice, dr. Yeadon concluzionează că, din cauza expunerii anterioare la coronavirusuri de răceală obișnuită, „o proporție semnificativă (30%) din populație a intrat în 2020 înarmată cu celule T capabile să le apere împotriva SARS-CoV -2, chiar dacă nu văzuseră niciodată virusul … SAGE a greșit naiv să presupună că „toată lumea era susceptibilă”. ”

A doua ipoteză eronată a SAGE este „Credința că procentul din populație care a fost infectată poate fi determinat prin studierea ce fracțiune din populație are anticorpi” dezvoltată din cauza infecției cu COVID-19.

Din cauza acestei presupuneri, „SAGE consideră că mai puțin de 10% din populație a fost infectată până acum de SARS-CoV-2”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Cu toate acestea, Yeadon precizează că este „bine înțeles că nu orice persoană, infectată cu un virus respirator, continuă să producă anticorpi. Și mulți oameni, având imunitate prealabilă, nu se infectează niciodată în mod corespunzător.”

În timp ce aproape toți cei cu simptome semnificative, care au fost internați într-un spital, produc anticorpi, cei cu „răspunsuri mai blânde la virus” nu „produc toți anticorpi”. Cu toate acestea, toți cei infectați s-au dovedit a avea „celule T în sânge, capabile să răspundă la SARS-CoV-2”, și astfel dezvoltă încă imunitate.

Pornind de la două metode independente, care ajung la aceeași concluzie generală, Yeadon demonstrează că rata reală de infecție este „la mijlocul anilor 20 până la 30 la sută scăzută” și, prin urmare, estimarea SAGE de 7% „este o subestimare brută și amatoristică”.

Cu o presupunere falsă că 100% din populație este susceptibilă la virus, împreună cu doar 7% care au fost infectați, opinia SAGE este că „pandemia abia a început”. Yeadon clarifică totuși că aceasta este „o prostie palpabilă” și, bazându-se pe cifre, susține că de fapt pandemia este încheiată și țara ar trebui să se întoarcă la normal.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE