ACTUALITATEDr. Flavia Groșan: Eu am făcut cercetare de mare calibru ca Principal...

Dr. Flavia Groșan: Eu am făcut cercetare de mare calibru ca Principal Investigator în multe studii clinice de mare anvergură internațională. Acum folosiți acele medicamente, iar eu am fost acolo, cum unii nu vor fi niciodată în viața asta

Dr. Flavia Groșan, medicul din Oradea devenit cunoscut pentru faptul că folosește metode diferite de cele propuse oficial pentru vindecarea pacienților de covid, răspunde celor care o acuză că ar fi un fel de „vraci”.

Ea a spus că a participat la numeroase cercetări în domeniul medical.

„Doamnelor și domnilor, vorbiți de studii clinice. Eu nu am apărut din spuma mării. Eu am făcut cercetare de mare calibru ca Principal Investigator în multe studii clinice de mare anvergură internațională. Acum folosiți acele medicamente, iar eu am fost acolo, cum unii nu vor fi niciodată în viața asta.

Toate se fac la timpul lor. Acum nu mai am timp de știință. Acum folosesc ce am învățat din ele, aplic și vindec oameni. Vă pupă mama!

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

PS Hai, gata cu vorbăria. Intru pe front. Acolo se câștiga bătăliile. Nu cu un ochi pe Netflix și cu altul pe pagina de FB a doctoriței afurisite din Oradea să vedem ce a mai postat pe pagină. :)))))”, a scris dr. Flavia Groşan, pe pagina de Facebook.

Comisia de Etică din Colegiul Medicilor Bihor a decis, luni, că nu este vorba de malpraxis în cazul doctoriţei Flavia Groşan.

Medicul pneumolog din Oradea poate astfel să profeseze în continuare.

În plus, până în prezent, pe numele medicului nu există nicio plângere scrisă din partea vreunui pacient.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Între timp, neo-securistii vor să se asigure ca asemenea “ieșiri” să nu mai fie posibile, ba chiar mai mult – să fie pedepsite. Gloata aplaudă. Incredibil!

    “Un lider PNL solicită CNA să ia măsuri împotriva promovării antivacciniştilor şi a impostorilor

    Vicepreşedintele PNL Laurenţiu Leoreanu susţine că instituţiile abilitate, printre care şi CNA, trebuie să ia măsuri împotriva promovării antivacciniştilor şi a impostorilor care oferă tratamente care încalcă protocoalele medicale.

    „În ultima vreme, observ un fenomen periculos care este din ce în ce mai răspândit în spaţiul public: impostori care susţin tratamente care încalcă protocoalele medicale sunt promovaţi frecvent, iar anti-vacciniştii sunt peste tot la tv, mai ceva ca medicii care se află în prima linie de luptă cu pandemia. Cel mai grav este că mulţi români cred în cuvintele acestor impostori, refuză terapiile medicale, precum administrarea oxigenului, nu cred în purtarea măştii de protecţie sau nu cred în virus, chit că ajung să se îmbolnăvească grav. Este complet iresponsabil ca aceste persoane, precum Flavia Groşan, să continue să fie promovate. Există instrumente prin care instituţiile abilitate, printre care şi CNA, pot interveni pentru a lua măsuri împotriva acestui fenomen. Suntem într-un război cu o pandemie care distruge vieţi, locuri de muncă, sănătatea psihică a multora dintre noi. Nu este vorba de cenzură, ci de a încerca să limităm efectul deosebit de nociv pe care îl are prezenţa acestor indivizi în spaţiul public”, a precizat Leoreanu.” (sursa: Mediafax)

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...