ACTUALITATEDr. Carmen Dorobăț, fericită după participarea la pelerinajul de Sf. Parascheva: Spun...

Dr. Carmen Dorobăț, fericită după participarea la pelerinajul de Sf. Parascheva: Spun că prin ceea ce am văzut nu am simțit nici un dram de nesiguranță pandemică

Peste 22.000 de oameni s-au închinat, la Iași, în cadrul tradiționalului pelerinaj dedicat Sfintei Parascheva găzduit de Capitala Moldovei.

Printre aceștia s-a numărat și medicul infecționist, dr. Carmen Dorobăț (foto), managerul Spitalului de Boli Infecţioase „Sf Parascheva” din Iași.

Ea s-a declarat încântată de experiența participării la pelerinaj, afirmând că s-a regăsit în  atmosfera de rugăciune din jurul Catedralei Mitropolitane din Iași.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Era atîta liniște …și miros de smirnă și tămîie…și m am regăsit în pacea și rugacinea celor mulți. De aceea smerenia vine din acest sentiment de bună credință ,din lacrimile  și bucuria rugăciunii către Sfinții noștri toți. Atîtea flori, atîta pace -era o ruptură din această lume de forfotă și iureș. De aceea trebuie să fim în astfel de momente să ne rugăm”, a spus ea.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Dr. Dorobăț a ținut să spulbere temerile celor care cred că pelerinajul de la Iași va duce la o mare problemă medicală.

„Și da – era ordine, toți pelerinii stăteau în liniște și resemnați la rînd, cu distanța corectă, masca de protectie; era supraveghere în această ordine asigurată din cîte am înțeles de reprezentanții Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, ai Primăriei Iași și Jandarmii de la Gruparea mobilă Bacău; ca specialist spun că prin ceea ce am văzut nu am simțit nici un dram de nesiguranță pandemică.
Dumnezeu să ne ajute în rugăciunile noastre a tuturor”, a concluzionat medicul.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

3 COMENTARII

  1. Pai ,bai Goguta,anticristii si-au gasit cel mai prost moment la Iasi,tocmai cand Cuvioasa asteapta credinciosii sa ii dea sarutarea divina.Sau mai pus si altii inaintea acestor nemernici cu si fara epoleti in calea lui Dumnezeu.Ce a urmat se stie.Ce va urma de asemenea se stie.Iarta-i,Doamne,ca nu stiu ce fac!

  2. Ce credincios si cuminte e romanul care primeste Palma lui Dumnezeu.Daca chiar a spus aceste lucruri merita iertarea pentru vremurile de acum un an si ceva cand se lasa plimbata pe la presa si ameninta cu milioane de morti precum fratica Oancea,Musta,Limbric si asociatii.Totusi pana la iertarea lui Dumnezeu mai are mult.Daca chiar Va dori sa o ierte.Totusi e un inceput.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...