ACTUALITATEDr. Adrian Streinu Cercel, mesaj pentru români: Să-şi bage minţile în...

Dr. Adrian Streinu Cercel, mesaj pentru români: Să-şi bage minţile în cap şi să se ducă să se vaccineze. Vaccinul este superb

Oamenii trebuie să-și bage mințile în cap și să se vaccineze, a avertizat dr. Adrian Streinu Cercel, după ce duminică declarase că nu se pune problema ca oamenii să fie convinși să se vaccineze.

Oamenii să-şi bage minţile în cap şi să se ducă să se vaccineze, e singurul sfat pe care pot să-l dau, a transmis, luni, la Antena 3, dr. Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului Matei Balş din Capitală.

Întrebat cum se simte după ce, duminică, s-a vaccinat, dr. Adrian Streinu Cercel a precizat că se simte foarte bine, fiind prima dată când s-a vaccinat cu plăcere.

Dr. Adrian Streinu Cercel a avut doar cuvinte de laudă despre vaccinul anti-covid, pe care l-a caracterizat ca fiind superb.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„E vorba de dorinţa de a se vaccina, nu este vorba că cineva i-a împins de la spate să se vaccineze. Lumea a înţeles că acest virus este o nenorocire şi că poate să te omoare. Foarte mulţi au avut rude în familie care s-au prăpădit din cauza acestui virus şi au înţeles că singura modalitate de scăpare imediată este vaccinarea.

Vaccinul este superb din punctul de vedere a modului în care a fost conceput. Sunt practic nişte grămăjoare mici de grăsime şi în interiorul acestei grămăjoare este pusă o moleculă de ARN, care induce în organismul nostru producerea acelei molecule de vârf, de spike, iar pe urmă celelalte celule vin şi fac treaba şi fac anticorpul necesar în aşa fel încât atunci când vine virusul, acesta să fie inactivat de la poarta de intrare ceea ce este nemaipomenit”, a declarat directorul Institutului ”Matei Balş”, potrivit News.ro.

Întrebat, duminică, despre mesajul pentru cei care nu vor să se vaccineze, dr Adrian Streinu Cercel a răspuns:

„Nu se pune problema să convingem pe cineva. Dacă lumea nu pricepe că din acest virus se moare, e problema lor. Statele europene au pus la dispoziţia cetăţenilor din statele europene acest vaccin. Vor să se vaccineze? Bine. Nu vor să se vaccineze, iarăşi bine. Însă dacă se îmbolnăvesc, să nu se întrebe de ce li s-a întâmplat treaba asta”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...