ACTUALITATEVlad Voiculescu: Sperăm cu toții ca noaptea de Înviere să aibă cât...

Vlad Voiculescu: Sperăm cu toții ca noaptea de Înviere să aibă cât mai puține măsuri de protecție

Vlad Voiculescu, Ministrul Sănătății a declarat, joi, că nu vrea nimeni să impună restricții, impunerile sunt „măsuri de protecție a oamenilor”. Referitor la Paștele ortodox, sărbătorit pe 2 mai, ministrul și-a exprimat speranța ca noaptea de Înviere să aibă „cât mai puține măsuri de protecție”, informează Realitatea.net.

„Am fost relativ clar, sperăm cu toții ca noapte de Înviere să aibă cât mai puține măsuri de protecție. Vă rog, nu le mai spuneți restricții, nu vrea nimeni să impună restricții, sunt măsuri de protecție a oamenilor. Dacă eu respect o măsură, o respect în primul rând să mă protejez pe mine și pe ai mei. Nu vrea nimeni să impună niște restricții.

Situația este critică, protestele sunt în regulă, în principiu, dar nu fără purtarea măștii, nu cu punerea în pericol a celorlalți, și cu toții suntem de acord cu sloganul «jos pandemia», numai că singura posibilitate de a ajunge acolo este vaccinarea și protejarea. Protejarea inclusiv a oamenilor care ies la proteste, a rudelor, a apropiaților. E vorba de sănătatea fiecăruia dintre ei.”, declară Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Un singur comentariu, o grămadă de minciuni.

    1. nu mai spuneți restricțiilor restricții. Desigur, dacă schimbăm cuvântul o să dispară restricțiile.
    2. cum adică „sperăm” că noaptea de Înviere să fie cu cât mai puține restricții? Păi de când au ajuns drepturile constituționale a milioane de oameni să atârne de un singur om, fanaticul restricțiilor care oricum poartă mască așa, când are el chef.
    3. minciuna cealaltă e că pandemia se termină când se realizează vaccinarea. Au mai fost pandemii și s-au terminat și fără vaccinare. Pana una alta vaccinații sunt băgați și ei in lagăr, nu li se garantează că nu se imbolnăvesc plus că majoritatea covârșitoare s-au imunizat natural că nu vorbim aici de Ebola ci de o mortalitate infimă de 0,0 și ceva din cei infectați. Deci imunizarea naturală oricum funcționează, nu depindem dePfizer cum mincinos afirmă acest agent publicitar al big Pharma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT