ACTUALITATEDonald Trump felicită Nigeria pentru că a interzis Twitter: Mai multe țări...

Donald Trump felicită Nigeria pentru că a interzis Twitter: Mai multe țări ar trebui să interzică rețelele care nu permit libera exprimare

Fostul președinte american, Donald Trump, a felicitat autoritățile din Nigeria pentru că a luat decizia de a interzice rețeaua Twitter, după ce aceasta l-a blocat pe președintele acestei țări, informează un comunicat de presă.

„Felicitări Nigeriei, care tocmai a interzis Twitter pentru că și-au interzis președintele. Mai multe ȚĂRI ar trebui să interzică Twitter și Facebook pentru că nu permit exprimarea liberă și deschisă – toate vocile ar trebui să fie auzite”, a explicat Trump într-un comunicat.

În aceeași notă, Trump a dat de înțeles că în 2024 va lua o decizie asemănătoare cu cea luată de Nigeria.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„Între timp, va apărea concurența, care le va înlocui. Cine sunt ei pentru a dicta binele și răul dacă ei înșiși sunt răi? Poate că ar fi trebuit să o fac cât am fost președinte. Dar Zuckerberg mă tot suna și venea la Casa Albă la cină, spunându-mi cât de grozav sunt. 2024?”, a scris al 45-lea președinte american.

Reamintim că Facebook l-a interzis pe Donald Trump până în 2023, iar Twitter l-a blocat permanent pe fostul șef al statului.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...