ACTUALITATEDonald Trump felicită Nigeria pentru că a interzis Twitter: Mai multe țări...

Donald Trump felicită Nigeria pentru că a interzis Twitter: Mai multe țări ar trebui să interzică rețelele care nu permit libera exprimare

Fostul președinte american, Donald Trump, a felicitat autoritățile din Nigeria pentru că a luat decizia de a interzice rețeaua Twitter, după ce aceasta l-a blocat pe președintele acestei țări, informează un comunicat de presă.

„Felicitări Nigeriei, care tocmai a interzis Twitter pentru că și-au interzis președintele. Mai multe ȚĂRI ar trebui să interzică Twitter și Facebook pentru că nu permit exprimarea liberă și deschisă – toate vocile ar trebui să fie auzite”, a explicat Trump într-un comunicat.

În aceeași notă, Trump a dat de înțeles că în 2024 va lua o decizie asemănătoare cu cea luată de Nigeria.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

„Între timp, va apărea concurența, care le va înlocui. Cine sunt ei pentru a dicta binele și răul dacă ei înșiși sunt răi? Poate că ar fi trebuit să o fac cât am fost președinte. Dar Zuckerberg mă tot suna și venea la Casa Albă la cină, spunându-mi cât de grozav sunt. 2024?”, a scris al 45-lea președinte american.

Reamintim că Facebook l-a interzis pe Donald Trump până în 2023, iar Twitter l-a blocat permanent pe fostul șef al statului.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...