sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATEDonald Trump își lansează noua platformă, ca rival la Facebook și Twitter:...

Donald Trump își lansează noua platformă, ca rival la Facebook și Twitter: Truth Social

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, a anunțat că-și va lansa noua aplicație de social media, ca răspuns la Facebook, Twitter și Youtube.

Conform unui comunicat publicat de ABC News, anunțul vine după ce Trump Media and Technology Group și Digital World Acquision Group au intrat într-o fuziune „pentru a forma o nouă companie, condusă de fostul președinte”. Noua întreprindere este evaluată la 875 de milioane de dolari și „urmărește să devină un rival la consorțiile media liberale” și „să lupte împotriva companiilor Big Tech din Silicon Valley”.

Compania are o aplicație valabilă pentru precomenzi în magazinul Apple. Magazinul afirmă că este așteptată în 21 februarie 2022.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

O versiune beta va fi disponibilă pentru invitați în Noiembrie.

„Trăim într-o lume în care talibanii au o prezență uriașă pe Twitter, dar președintele vostru favorit este redus la tăcere”, a declarat Trump.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Anterior, Trump anunțase de mai multe ori că își va lansa propria rețea socială, dar nu a făcut-o până acum. În iunie, a.c., Trump a închis un blog pe care-l lansase „From the Desk of Donald J.Trump”.

La puțin timp după evenimentele de la Capitoliu de pe 6 ianuarie, Twitter, Facebook și Youtube l-au eliminat sau „suspendat” pe Trump de pe platformă, fără vreun indiciu că s-ar întoarce vreodată.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Nu sunt conectat la nici o platforma de socializare si nu aveam intentia sa ma conectez vreo data. Ii dispretuiesc profund pe cei care au creat aceste mizerii care vor sa distruga umnitatea. Acum cred ca e cazul sa sparg ghiata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE