ACTUALITATEDonald Trump își lansează noua platformă, ca rival la Facebook și Twitter:...

Donald Trump își lansează noua platformă, ca rival la Facebook și Twitter: Truth Social

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, a anunțat că-și va lansa noua aplicație de social media, ca răspuns la Facebook, Twitter și Youtube.

Conform unui comunicat publicat de ABC News, anunțul vine după ce Trump Media and Technology Group și Digital World Acquision Group au intrat într-o fuziune „pentru a forma o nouă companie, condusă de fostul președinte”. Noua întreprindere este evaluată la 875 de milioane de dolari și „urmărește să devină un rival la consorțiile media liberale” și „să lupte împotriva companiilor Big Tech din Silicon Valley”.

Compania are o aplicație valabilă pentru precomenzi în magazinul Apple. Magazinul afirmă că este așteptată în 21 februarie 2022.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

O versiune beta va fi disponibilă pentru invitați în Noiembrie.

„Trăim într-o lume în care talibanii au o prezență uriașă pe Twitter, dar președintele vostru favorit este redus la tăcere”, a declarat Trump.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Anterior, Trump anunțase de mai multe ori că își va lansa propria rețea socială, dar nu a făcut-o până acum. În iunie, a.c., Trump a închis un blog pe care-l lansase „From the Desk of Donald J.Trump”.

La puțin timp după evenimentele de la Capitoliu de pe 6 ianuarie, Twitter, Facebook și Youtube l-au eliminat sau „suspendat” pe Trump de pe platformă, fără vreun indiciu că s-ar întoarce vreodată.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...