ACTUALITATEDonald Trump a lansat noua sa platformă de comunicare în mediul online

Donald Trump a lansat noua sa platformă de comunicare în mediul online

Donald Trump a lansat un nou site de comunicare, care publică conținut „direct din biroul” fostului președinte american, după ce acestuia i-a fost interzisă prezența pe Facebook, Twitter și YouTube când încă era președintele Statelor Unite, informează BBC și Fox News.

Utilizatorii platformei pot să aprecieze postările fostului președinte și să le distribuie pe Facebook sau Twitter.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Jason Miller, unul dintre consilierii fostului președinte la Casa Albă, a scris marți pe Twitter că noul site nu este platfoma social media despre care se vorbea. „Vom avea noi informații în viitorul apropiat”, a declarat acesta.

În luna martie, același consilier preciza că platforma de social media „va fi ceva cu adevărat mare” și că va fi lansată în viitorul apropiat.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...