vineri, iulie 19, 2024
ACTUALITATEDoar 31.000 de persoane vaccinate în ultima zi. Numărul celor cu prima...

Doar 31.000 de persoane vaccinate în ultima zi. Numărul celor cu prima doză a ajuns sub 10.000

Un număr de 31.447 de persoane s-au vaccinat anti-COVID în România în ultimele 24 de ore, conform datelor comunicate de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV). Dintre acestea, mai puţin de 10.000 (mai exact, 9.888) s-au vaccinat cu prima doză.

Din totalul persoanelor vaccinate în ultima zi, peste 25.000 s-au vaccinat cu Pfizer, 1.500 cu Moderna, peste 1.000 cu AstraZeneca şi peste 1.600 cu Johnson & Johnson, informează CNCAV.

În total, până în acest moment, în România s-au vaccinat cu cel puţin o doză peste 4,5 milioane de persoane.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Premierul Florin Cîţu nu s-a arătat îngrijorat de ritmul actual al campaniei de vaccinare, pe care a considerat-o drept un „succes”.

„Toţi indicatori arată că această campanie de vaccinare a dat rezultate. Ea poate fi accelerată sau ritmul se reduce în funcţie de ceea ce se întâmplă cu pandemia. Eu cred că, dacă ne uităm la cum reacţionează populaţia, vedem că această campanie are succes”, a spus Cîţu când a fost rugat să comenteze scăderea numărului de persoane care se vaccinează anti-COVID.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE