miercuri, iulie 17, 2024
ACTUALITATEPremierul Cehiei, premierul Ungariei și Mike Pence, mesaje puternice PRO-VIAȚĂ: Extincția Europei...

Premierul Cehiei, premierul Ungariei și Mike Pence, mesaje puternice PRO-VIAȚĂ: Extincția Europei nu va fi prevenită prin migrație, ci prin creșterea natalității

Premierul Republicii Cehe respinge ideea că imigrația trebuie promovată pentru a salva o Europă îmbătrânită, în timp ce formarea familiei și nașterile se prăbușesc, potrivit remarcilor pe care le-a făcut joi la Summitul demografic de la Budapesta, Ungaria.

„Migrația în masă și necontrolată către Europa nu are nimic de-a face cu sustenabilitatea societății noastre europene – dimpotrivă. Singura soluție cu adevărat durabilă împotriva dispariției Europei este creșterea natalității populației indigene, care este o cale împărtășită de țările V4”, a declarat prim-ministrul ceh Babiš.

Lui Babiš i s-au alăturat alți politicieni din Europa Centrală și de Est la summitul menit să abordeze viitorul demografic al Europei, potrivit portalului de știri ceh Echo24. Subiectele despre creșterea populației și asistența financiară și de altă natură pentru familiile tinere au fost, de asemenea, discutate de premierul maghiar Viktor Orbán și de fostul vicepreședinte american Mike Pence la summit.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Summitul, aflat acum la cel de-al patrulea an, a subliniat eforturile de combatere a îmbătrânirii populației din țările occidentale prin sprijinul familiilor tinere în scopul creșterii ratei nașterii, mai degrabă decât al imigrației, la care Orbán s-a opus de mai mult timp.

„Vrem să sprijinim o Europă în care bărbații și femeile formează o familie”, a spus Orbán.

Orbán a făcut o prioritate din creșterea natalității, guvernul său implementând o serie de reduceri de impozite, credite și programe care au dus la mai puține divorțuri, la creșterea numărului de căsătorii și la rate mai mari ale natalității.

Mike Pence, prezent la eveniment

„Puteți susține familiile sau puteți susține granițele deschise. Nu le puteți susține pe amândouă ”, a spus fostul vicepreședinte american Pence, referindu-se la politica anti-imigrație a administrației lui Donald Trump.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Fostul vicepreședinte a menționat și avorturile, care au devenit subiectul dezbaterii în Statele Unite, când a intrat în vigoare legea din Texas care interzice toate aceste proceduri după aproximativ șase săptămâni de sarcină. Potrivit lui Pence, unitățile medicale care efectuează avorturi contribuie nu numai la declinul demografic, ci și la destabilizarea societății, potrivit RemixNews.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE