sâmbătă, decembrie 2, 2023
ACTUALITATEPublicistul Iulian Capsali, blocat de Facebook pentru O opinie despre Teodor Baconschi

Publicistul Iulian Capsali, blocat de Facebook pentru O opinie despre Teodor Baconschi

Publicistul Iulian Capsali, blocat de Facebook pentru O opinie despre Teodor Baconschi postată marți, text ce a a fost preluat și este disponibil în continuare pe site-ul R3Media.

În postarea eliminată de cenzura Facebook, Iulian Capsali analizează critic textul teologului Teodor Baconschi, prin care acesta acuză de homofobie orice poziționare- ce se bazează pe considerente creștine- împotriva homosexualității.

„Pe valul politic progresist urcă și teologul-diplomat Baconschi, care ne ceartă acum că nu acceptăm, noi ortodocșii, homosexualitatea.

Nu este nicio surpriză, ne-a certat, la momentul respectiv, și când am denunțat faptul că Mitropolitul N. Corneanu – Dumnezeu să-l ierte! – s-a împărtășit într-o biserică heterodoxă (fapt care a forțat Patriarhia să redescopere canoanele Bisericii); a fost ambiguu și în cazul Referendumului pentru Căsătorie, văzut ca o ocazie de a „dezbina societatea” șamd.

Acum, ortodocșii sunt pur și simplu făcuți „homofobi”. Baconschi nu se sfiește să adopte un cuvânt din „newspeak”, limbajul contondent al revoluționarilor progresiști, pe care-l aruncă în capul unei societăți românești „retardate”, scrie Iulian Capsali.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate