ACTUALITATEDeclarație pentru România. Cătălin Moroșanu: Aici m-am născut și aici voi rămâne...

Declarație pentru România. Cătălin Moroșanu: Aici m-am născut și aici voi rămâne indiferent de vreme și de vremuri

Într-o vreme în care deviza multora pare să fie, ubi bene ibi patria, iată că mai sunt români care spun că vor rămâne aici indiferent de circumstanțe.

Unul dintre aceștia este Daniel Moroșanu cunoscutul luptător de K1. Într-o postare de facebook, acesta a spus că va rămâne în țară indiferent de circumstanțe și își dorește ca și cei plecați să se întoarcă.

„Pentru România! Aici m-am născut, aici m-am format și aici voi rămâne indiferent de vreme și vremuri. Visul meu e ca toți românii din Diaspora să aibă posibilitatea și încrederea de a se întoarce acasă!”, a scris, pe Facebook,  Cătălin Moroșanu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite