ACTUALITATE Declarație pentru România. Cătălin Moroșanu: Aici m-am născut și aici voi rămâne...

Declarație pentru România. Cătălin Moroșanu: Aici m-am născut și aici voi rămâne indiferent de vreme și de vremuri

Într-o vreme în care deviza multora pare să fie, ubi bene ibi patria, iată că mai sunt români care spun că vor rămâne aici indiferent de circumstanțe.

Unul dintre aceștia este Daniel Moroșanu cunoscutul luptător de K1. Într-o postare de facebook, acesta a spus că va rămâne în țară indiferent de circumstanțe și își dorește ca și cei plecați să se întoarcă.

„Pentru România! Aici m-am născut, aici m-am format și aici voi rămâne indiferent de vreme și vremuri. Visul meu e ca toți românii din Diaspora să aibă posibilitatea și încrederea de a se întoarce acasă!”, a scris, pe Facebook,  Cătălin Moroșanu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Siteul are nevoie de 34.620 de lei...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite