luni, octombrie 2, 2023
OPINIIDe ce atâta risipă de energie pentru promovarea LGBTQ...?

De ce atâta risipă de energie pentru promovarea LGBTQ…?

Inițial mă gândeam că e vorba doar de calcul electoral. Să îți asiguri voturile unei comunități așa cum democrații din SUA fac și cu populația de culoare și cu emigranții. Sau, la noi, cum a încercat Băsescu să ia voturile moldovenilor care primiseră cetățenie (cam fără succes de la un punct, proaspeții cetățeni români nu prea mai vroiau să știe de alegerile de aici, scopul lor fiind să intre mai ușor în Europa de Vest).

Isteria care promovează drepturile și libertățile minorităților sexuale a depășit însă calculul electoral, pare cam prea mult pentru prea puține voturi. Asta ținând cont că doar 7% din populația SUA se identifica aparținând comunității LGBT în februarie 2022, conform unui sondaj Gallup (e drept, procentul este dublu față de 2012)

Atunci? Să observăm că la respectiva comunitate se tot adaugă litere. La început era doar L(esbian) și G(ay), apoi B (isexual), apoi avem un T (ransexual), un Q (ueer) și tot așa.

E sugestivă definiția din Wikipedia. Ce înseamnă deci „LGBTQIA+”? „Prescurtat LGBT+ (uneori LGBT, LGBTIA+, LGBT+ LGBTQ, comunitatea queer, gay sau alte acronime) este un acronim care se referă la colectivitatea lesbiană, gay, bisexuală, transsexuală, transgen, queer, persoanele intersex, persoanele asexuale, aromantice, demisexuale, autosexuale, abrosexuale, pansexuale, trisexuale, sapiosexuale, polisexuale, poligame, poliamoroase, persoanele non-binare, persoanele care practică travesti, BDSM, fetișisme, swing, persoanele bi-curioase, non-heterosexuale, omnisexuale, transmasculin, transfeminin”, etc, etc

Și dacă tot avem inițiale de adăugat mă pot gândi că finalitatea este să apară și P-ul pe care îl tot visează unii, legislația în materie de pedofilie fiind în curs de îndulcire iar vârsta pentru consimțământ liber fiind în curs de scădere?

Iar dacă un minor poate decide schimbarea de sex acum în mai multe state occidentale dezvoltate, cu repercusiuni legale pentru părintele care s-ar împotrivi liberei exprimări a genului ales de progenitură, cum l-am putea condamna în viitor dacă acceptă relațiile sexuale cu adulții?

Adică își poate schimbă sexul la cerere dar nu își poate alege partenerii? “Love is love” ni se va da peste nas. Cu promovarea agendei LGBT și adăugarea de litere noi se poate câștiga treptat un grad tot mai mare de toleranță din partea societății și pentru infamul (deocamdată) P din coadă.

Să ne uităm cât de repede (sub 60 de ani) s-a parcurs distanța de la dezbaterea legate de natura homosexualității la schimbarea de sex la cerere, inclusiv la minori, la apariția conceptelor inedite precum gender fluid, non-binaritate, etc,  la discuțiile despre schimbare rugăciunii Tatăl Nostru (care nu satisface exigențele de gen) în Marea Britanie, etc, etc.

Interesant de menționat, amintitul sondaj Gallup arată și o distribuție a ponderii celor care se identifica aparținând comunității LGBT în funcție de generație. Dacă „tradiționaliștii”, cei născuți înainte de 1946, au doar 0,8%, generația următoare, a baby-boomers-ilor (născuți între 1946-1964) urcă la 2,6%, generația X (1965-1980) are 4,2%, „Millenialii” (1981-1996) au printre ei 10,5% indivizi cu alte orientări sexuale decât cea heterosexuală iar generația Z (cei născuți între 1997-2003) a ajuns la cota 20,8% (1 din 5 se revendică drept aparținând minorității LGBT). Se modifică specia umană sau este doar efectul propagandei concertate și a unui lung șir de discriminări pozitive care derutează mințile tinere și lipsite de experiență?

Faptul că doar în țările unde există tema discriminării legate de gen, catedre universitare în domeniu, politici publice și discurs politic în acest context avem astfel de statistici ciudate spune multe. Lumea tradițională n-a aflat încă de acest trend.

De văzut (dacă puteți) clipul melodiei câștigătoare a premiilor Grammy 2023 la categoria cel mai bun grup, duetul compus dintr-o persona transexuala și una indentificata drept non-binară și echipa lor de dans, costumată în roșu aprins, plus o pălărie cu coarne, cu melodia „Unholy” (fără Dumnezeu).

Civilizația occidentală începe să semene tot mai mult cu Sodoma și Gomora, nu atât prin anumite practici sexuale cât prin faptul că nu mai recunoaște diferența dintre bine și rău. Iar această problemă a fost rezolvată biblic odată cu purificarea prin foc. Acum nu știu cine o să ne trimită focul dar să nu uităm că umanitatea are armele nucleare cu efect similar.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 • SUBIECTE FIERBINȚI
 • LGBT

CITEȘTE MAI MULT

6 COMENTARII

 1. se simte si la scoala, eu vad la copii. Daca le bagi in cap de mici lgbt, copiii sunt bulversati, iar multi isi schimba orientarea. Ei chiar nu au definita bine sexualitatea pana la adolescenta tarzie, si vin dracii astia si le-o definesc. La maturitate e greu sa mai inghiti astfel de ideologii, de aia se insista pe copii, de unde si steagul lor curcubeu. Astia sunt draci pe fata care fac rau umanitatii, dar mai vinovati sunt cei care le permit, prin nepasare, cum a fost la referendum. 80% din populatia tarii s-a declarat in regula cu lgbt, intr-o tara care se declara 80% ortodoxa. Va dati seama ce ortodocsi avem

 2. ”Sau, la noi, cum a încercat Băsescu să ia voturile moldovenilor care primiseră cetățenie (cam fără succes de la un punct, proaspeții cetățeni români nu prea mai vroiau să știe de alegerile de aici, scopul lor fiind să intre mai ușor în Europa de Vest).”

  Luind in vedere argumentul de mai sus, de ce se continua sa se ofere cetatenie moldovenilor? caci Basescu nu mai este la putere de multi ani!? Basescu nu mai e la putere de multi ani, dar programul de redobindire a cetateniei romanesti pentru moldoveni a tot continuat.

  Moldovenii sau Basescu va deranjeaza? In cine bateti?

  In multe articole tot bateti in Moldoveni, ce asteptari aveti de la ei? Va deranjeaza oare ca AUR-ului nu le prea merge bine in Moldova? Ca Simion are interdictie de intrare in Moldova? pentru ca un grup de moldoveni nu va este pe plac, puneti pe toti moldovenii in aceeasi ‘galeata’?

  Ce asteptari aveti de la Moldovenii care au redobindit cetatenia? Nu sunt si ei liberi sa faca ce vor?
  Sau ar fi necesare niste conditii pentru ei!? odata cu redobindirea cetateniei sa le fie interzis sa paraseasca Romania sau Moldova?

  • Numarul homosexualilor in societate a fost intotdeaua mic. In Grecia antica homosexualitatea era tolerata, insa nu si promovata. Teoriile cu Platon si Socrate care umblau cu baietei nu se bazeaza pe nimic. Nu exista dovezi, doar presupuneri si interpretari fortate. Iubirea dintre barbati in epoca aceea nu avea nimic sexual sau fizic, era o iubire frateasca intre camarazi, razboinici in lupta sau oameni de cultura. Tinerii erau admirati de Socrate si Platon pentru forta si frumusetea lor estetica nonsexuala. Omul frumos era perceput ca o opera de arta. Oamenii aia nu erau niste perversi ca cei de azi. Abia in Roma tarzie vedem moda efebilor si a orgiilor alimentare. Civilizatia romana era in decadere in secolele IV-V.

 3. Procentele mari in statisticile despre comunitatea LGBT nu reflecta neaparat cresterea numarului celor cu alta orientare, ci mai ales cresterea celor care sprijina comunitatea si se identifica ideologic cu ea, adica e vorba de heterosexuali activisti care sprijina mediatic comunitatea respectiva. Numarul real al celor cu alta orientare sexuala e mai mic de fapt.
  Intelectualii francezi comunisti, anarhisti, postmoderni, poststructuralisti de la 68 voiau legalizarea pedofiliei:
  https://www.theguardian.com/world/2001/feb/24/jonhenley
  Michel Foucault viola copii:
  https://www.breitbart.com/europe/2021/03/29/woke-hero-philosopher-michel-foucault-raped-children-as-young-as-8-years-old/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate