ACTUALITATEGeorge Simion: Refuzăm să votăm demiterea Avocatului Poporului, are un mandat de...

George Simion: Refuzăm să votăm demiterea Avocatului Poporului, are un mandat de 4 ani. NU face bine să avem la toate instituțiile numai oameni fideli puterii

Co-președintele AUR, George Simion, a comentat pașii făcuți de coaliția de guvernare pentru demiterea Avocatului Poporului, Renate Weber.

El a declarat că AUR a refuzat să voteze negativ rapoartele de activitate ale instituției pe 2020, pentru că ar fi trebuit s-o facă fără să le citească.

„Azi am refuzat să votăm raportul Avocatului Poporului pe repede înainte, fără să îl citim. De asta suntem numiți extremiști și aliații PSD de către Cosette Chichirău.
la fel, refuzăm să votăm demiterea avocatului poporului care, bun sau rău, are un mandat de 4 ani. NU face bine să avem la toate instituțiile numai oameni fideli puterii, indiferent cine e această putere.
REFUZĂM DICTATURA!”,  a scris el pe facebook.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Reacția lui Simion vine după ce formațiunea sa a fost criticată de către USR-ista Cosette Chichirău pentru că nu a votat precum cei din Coaliție.

„AUR este clona extremistă a PSD. Este emanația partidului croit de Iliescu din resturile PCR-ului ceaușist. Implicit, este aliatul natural pe care PSD îl are în Parlament”, a declarat ea.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...