ACTUALITATEGeorge Simion: Refuzăm să votăm demiterea Avocatului Poporului, are un mandat de...

George Simion: Refuzăm să votăm demiterea Avocatului Poporului, are un mandat de 4 ani. NU face bine să avem la toate instituțiile numai oameni fideli puterii

Co-președintele AUR, George Simion, a comentat pașii făcuți de coaliția de guvernare pentru demiterea Avocatului Poporului, Renate Weber.

El a declarat că AUR a refuzat să voteze negativ rapoartele de activitate ale instituției pe 2020, pentru că ar fi trebuit s-o facă fără să le citească.

„Azi am refuzat să votăm raportul Avocatului Poporului pe repede înainte, fără să îl citim. De asta suntem numiți extremiști și aliații PSD de către Cosette Chichirău.
la fel, refuzăm să votăm demiterea avocatului poporului care, bun sau rău, are un mandat de 4 ani. NU face bine să avem la toate instituțiile numai oameni fideli puterii, indiferent cine e această putere.
REFUZĂM DICTATURA!”,  a scris el pe facebook.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Reacția lui Simion vine după ce formațiunea sa a fost criticată de către USR-ista Cosette Chichirău pentru că nu a votat precum cei din Coaliție.

„AUR este clona extremistă a PSD. Este emanația partidului croit de Iliescu din resturile PCR-ului ceaușist. Implicit, este aliatul natural pe care PSD îl are în Parlament”, a declarat ea.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Chichirau vorbeste de comunism la AUR? E impotriva firii! Pai mai comunistii si neo-marxisti nu exista altii in parlament in afara usereplus, Vorbeste de funie in casa spanzuratului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate