ACTUALITATEDana Budeanu: Dacă un părinte va tăcea mâlc și dacă i se...

Dana Budeanu: Dacă un părinte va tăcea mâlc și dacă i se va părea normal ca un profesor să-i apostrofeze copilul: nu pune mâna pe mască, nu trage, las-o peste nas, ăia nu-s părinți, sunt niște preșuri ordinare care-și nenorocesc conștient copiii

Creatoarea de modă, una dintre cele mai influente personalități în media socială românească, a făcut un apel către părinți pentru ca aceștia să nu-și lase copiii să fie abuzați la școală din cauza măștii.

„Un părinte dacă va tăcea mâlc și dacă i se va părea normal ca un profesor să-i apostrofeze copilul: nu pune mâna pe mască, nu trage, las-o peste nas, la școală, ăia nu-s părinți, sunt niște preșuri ordinare care-și nenorocesc conștient copiii”, a spus ea în Verdictul din 9 septembrie.

Ea le-a recomandat profesorilor să-și îmbrățișeze elevii, nu să-i traumatizeze.

„Profesorii nu au ce să caute în jocul ăsta cretin. Ce școală e aia? Ce aude copilul la școală de toată ziua bună ziua: nu pune mâna, stați departe unii de alții? Cum să faceți așa ceva? Cei cărora le e frică să stea acasă.

Vă recomand tuturor profesorilor să vă luați copiii în brațe, să le urați „bine-ați venit” în noul an școlar, să nu-i dezechilibrați psihic”, a continuat ea.

Dana Budeanu le-a sugerat părinților care au posibilitatea, să-și testeze copiii de două ori pe săptămână, astfel încât să poată merge la cursuri fără mască.

„Cine are posibilitatea, să-și testeze copilul de două ori pe săptămână. Copilul testat de două ori pe săptămână poate merge la școală, relaxat. Testul este valabil 72 de ore. Nimeni, vreodată, nu are cum să vă oblige copilul să stea cu mască pe față.

Voi gândiți? Ce e în mintea și sufletul unui copil de 7-8 ani? Copii mici…

Băi părinților, treziți-vă! Puterea e în mâna oamenilor. Treziți-vă. Noi mergem la școală sau într-o secție de miliție?”, s-a întrebat Budeanu, mamă a două fete.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...