ACTUALITATEDan Puric despre evenimentele din 1989: În 2 zile mi-am dat seama...

Dan Puric despre evenimentele din 1989: În 2 zile mi-am dat seama că-i lovitură de stat / Comunismul este precum covid-ul: are o versatilitate virală și este un mutant. Comunismul s-a mutat în globalizare și are aceleași principii

Actorul și scriitorul Dan Puric a vorbit la o televiziune din București despre comunism, evenimentele din 1989 și multe alte subiecte.

Iată un rezumat al afirmațiilor făcute la A7TV:Comunismul este precum covid-ul: are o versatilitate virală și este un mutant. Comunismul s-a mutat în globalizare și are aceleași principii.

  • Înțeleg că te opui corupției economice, legitim de altfel. Dar corupției sufletești, nu te opui? Ce vezi tu afară așa de frumos? Uitați-vă afară, ce s-a întâmplat în această pandemie, în care bieții italieni au fost lăsați singuri. Ce dovadă de egoism, ce lipsă de creștinism a fost!
  • Eu nu vorbesc împotriva Europei, pentru că Europa înseamnă niște valori fantastice. Ci că se vine de-acolo, cu un program, care ne setează pe fiecare, la nivel de individ, într-o zonă…la nivel individual suntem egoiști și la nivel de mulțime suntem turmă, avem instinct gregar.
  • Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.
  • Am văzut moartea (cei din 1989 – n.r.), am văzut oameni murind. Dar nu de la trasoare, că am făcut armata. Îi împușcau cu amortizoare de pe Inter (Hotel Intercontinental – n.r.) sau cu pistolul din buzunare.
  • În două zile mi-am dat seama că-i lovitură de stat. Au folosit tinerii aceia care au murit…Pentru libertate, nu pentru ăștia care ne conduc și au mutilat țara în 30 de ani.
  • Nu au crezut atunci (cei care au murit – n.r.), cei care sunt sub pământ acum, că își vor bate joc de noi. Că din grădina zoologică, ne vom duce în junglă unde ne vor împușca la liber.
  • În 1990, jocurile erau făcute, cu serviciile, ca și acum.
  • N-ai voie să-ți iubești țara că te fac postacii „omul rușilor”. Le e frică de libertate și trebuie să pună o etichetă în spate.
  • În fiecare seară mă rog pentru martirii creștini din România. Credeți că roata istoriei nu se va întoarce?
  • În spatele pandemiei văd pericole mai mari: frica, deznădejdea, re-educarea copiilor noștri, vă dați seama, în mijlocul pandemiei le ardea de educația sexuală a copiilor.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT