sâmbătă, iunie 15, 2024
ACTUALITATEDan Puric, aluzie dură la CTP: În spațiul public s-a dat...

Dan Puric, aluzie dură la CTP: În spațiul public s-a dat liber la oameni care au statut de formatori de opinie, dar ei de fapt mutilează. Se manifestă ca torționarii. Torționarii erau aleși dintre psihopați

Actorul și regizorul Dan Puric a vorbit despre evenimentele care au zguduit România, afirmând că pe lângă atacul virusului, suferim și de atacul ideologic.

„Un om care crede în Dumnezeu nu este o victimă, el poate să fie un martir, el poate să fie un creștin adevărat și un om cu ceea ce se numește spiritul de discernământ. Știți că cel care a identificat adevărul cu libertatea a fost Iisus. În clipa în care ești în adevăr ești un om liber.

Și atunci această libertate, acest adevăr îți dă posibilitatea să vezi natura răului care vine peste tine. Suntem acum într-un dublu atac după cortina aceasta, sigur, gravă din punct de vedere epidemiologic a virusului. Mult mai grav este virusul ideologic. În ceața aceasta și în teama aceasta legitimă a omului, văd că este un fel de consecvență de a distruge umanitatea în sensul ei, în esența ei.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Iar eu văd cu câtă consecvență se lucrează în spatele acestui pericol care este virusul la distrugerea structurii omului. Nu mai vorbesc asupra poporului român, că este un fel de ofensivă asupra naturii lui creștine care a ajuns până la blasfemie, până la insultă…Dacă ne gândim cine a făcut răul, îl mai face. Aproape că se repetă ca procedură”, a spus el la Antena 3.

Autorul „Omului liber” spune că insultele aduse Patriarhului și Bisericii de către Cristian Tudor Popescu, dar fără să-i rostească numele, aduc aminte de manifestările torționarilor din închisorile comuniste.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului  R3Media.

„Aici mi se pare răul cel mai mare.

Totul mă duce cu gândul către o planificare. Cu caracter criminal. Nu e prima oară când s-a întâmplat în România. Vedem doar faza finală, ca la cancer. Nu mai au scrupule.

Există conspirații, se văd la lumina zilei. De ce să ne ferim.

Insultele care au fost adresate Patriarhului, Bisericii și credincioșilor. Torționarii erau aleși dintre psihopați. În spațiul public s-a dat liber la oameni care au statut de formatori de opinie, dar ei de fapt mutilează. Dar ei se manifestă ca torționarii. Doamne ferește, nu vreau să jignesc, e o chestie medicală.

Acești oameni care jignesc credința noastră au în spate așa ceva. Sunt aleși. Așa se explică lejeritatea cu care o fac”, a continuat artistul.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE