ACTUALITATEDan Negru: Marketingul ProTv n-ar fi făcut niciodată publică declarația lui Dragoș...

Dan Negru: Marketingul ProTv n-ar fi făcut niciodată publică declarația lui Dragoș Bucur. Nici marketingul Antena, Kanal, Prima sau TVR

Realizatorul de televiziune Dan Negru face o comparație între libertatea de exprimare oferită de rețelele de socializare și mass-media tradițională.

El afirmă că marile posturi de televiziune românești nu ar fi difuzat niciodată mesajul lui Dragoș Bucur despre purtarea măștii de protecție și despre vaccinare.

„Marketingul ProTv-ul n-ar fi făcut niciodată publică declarația lui Dragos Bucur.
Nici marketingul Antena, Kanal, Prima sau TVR. Fără social-media, opinia artiștilor, oricare ar fi ea, ar fi fost cenzurată de instituțiile de unde își iau o parte din bani: televiziuni, case de discuri etc. Social media e totuși libertatea fără cenzura de marketing/P.R.
Câștigi sau pierzi pe limba ta.
Sunt curios, cum vă place mai mult?
Ca Dan Bitman, Dragos Bucur, Tudor Chirilă și alții care AU opinii publice.
Sau ca Loredana, Banică, Fuego și alții care NU au opinii publice.
Indiferent de opinie, care artiști va plac mai mult?
Ăia cu opinie sau ăia fără?”, a întrebat el”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...