sâmbătă, iunie 15, 2024
ACTUALITATEDan Negru lecție de viață: Încerc să-i învăț pe copiii mei să...

Dan Negru lecție de viață: Încerc să-i învăț pe copiii mei să fie oameni buni, în primul rând. Nu-i vreau elite, nu-i vreau plecați la studii în străinătate

Cunoscutul jurnalist și realizator TV, Dan Negru, spune că pentru el, prioritar este caracterul copiilor săi și mai puțin „performanța” sau „elitismul”.

Într-un interviu acordat Libertatea, Negru afirmă că lecția cea mai importantă este „să fie oameni buni”.

„Încerc să-i învăț să fie oameni buni în primul rând. Cred că un om bun nu poate să fie niciodată învins. Cât despre meditații, avem în familie. Soacra mea a fost profesoară, fina mea, soția lui Răzvan Popescu, e și ea profesoară. Toți stau pe capul lor. Eu îi scot la joacă. Nu-mi place presiunea asta a părinților pe copii. Să-i învățăm să fie oameni buni. Asta e cea mai tare lecție. Celelalte vin cu viața”, a spus el.

Negru a mai declarat că generațiile de azi sunt rezultatul eșecului părinților lor.

„Nu copiii se pierd, părinții sunt pierduți. Eșecul e al părinților care trăiesc într-o societate haotică și tot ceea ce-și doresc de la copii e performanță. Eu sper ca ai mei să mă iubească întotdeauna. Nu-i vreau performanți, nu-i vreau elite, nu-i vreau plecați la studii în străinătate. Îi vreau oameni buni, cu care să mă mândresc până târziu, în apusul meu”, a continuat realizatorul.

Tragediile care zguduie societatea românească sunt rezultatul abandonării categoriilor importante din societate  de către stat.

„Azi copiii nu mai au reguli. Cică e discriminare. Azi profesorii sunt călcați în picioare de părinți frustrați și statul nu le ia apărarea. Statul i-a lăsat de izbeliște și pe profesori, și pe polițiști și pe toți cei care trebuie să mențină reguli în societate. De asta suntem aici”, a concluzionat el.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE