luni, mai 20, 2024
ACTUALITATEDan Negru despre isteria ecologică: E cald mereu vara doar că acu'...

Dan Negru despre isteria ecologică: E cald mereu vara doar că acu’ e cu frică, cu breaking-news și coduri roșii. Frica ucide mintea!

Jurnalistul și realizatorul TV Dan Negru a comentat felul dezechilibrat în care ne sunt prezentate temperaturile de vară.

El afirmă că mereu a fost cald, doar că acum se transformă totul într-o „alarmă roșie”. Jurnalistul se referă, desigur, la iminența cu care ne este prezentată „încălzirea globală”, în care trebuie să credem.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Sunt peste tot breaking news de căldură. Mereu a fost cald vara și de cele mai multe ori a nins iarna 😂Oficial,temperatura maximă absolută a lunii iunie în România a fost de 42,0 ºC, înregistrată la Oraviţa, în data de 29 iunie 1938. E cald mereu vara doar că acu’ e cu frică, cu breaking-news și coduri roșii .
Frica ucide mintea !
Emoția omoară rațiunea !
Codurile roșii sau Ro-alertele or avea rolul lor în frica noastră 😉
Grigore Moisil, matematicianul, l-a intrebat pe cel mai cunoscut meteorolog român, Nicolae Topor :
“-Cu ce probabilitate prevedeți starea vremii ?”
“-Cu o probabilitate de 40%”. a răspuns meteorologul.
Replica lui Moisil a rămas celebră:
“-Atunci, de ce nu spuneți vremea pe dos, ca să aveți 60% șanse s-o nimeriți ? ” 😂

Ideologia din spatele viermilor din farfurie

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Recordul de temperatură al României a fost atins la 1 septembrie 1947 în Bărăgan unde s-au înregistrat 49 de grade la umbră. Apropo, după 2005 parcă, mă vânturam cu motocicleta pe la niște prieteni la Timișoara unde una bucată de săptămână au fost 44 de grade și Celsius pe deasupra, anunțate cu pompă prin televiziuni. Cât despre jurnalele meteo din ultimii 150 de ani, lipsesc cu desăvârșire ” din cauza datelor eronate furnizate de calitatea îndoielnică a termometrelor ” de dinainte de invenția crizei. Sunt date la rescris și vom vedea, probabil, și “Căldură Mare” a lui Caragiale cu o caniculă scăzută la 29 de grade, la impresie.

  2. Pai daca a functionat cu covidutzu si s-au vaccinat 70% dintre romani.
    Merge si cu emisiile de carbon si incalzirea globala ca unde minte nu e frica se instaureaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE