joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEDan Negru atacă din nou alarmismul încălzirii globale: Ca să o liniștesc...

Dan Negru atacă din nou alarmismul încălzirii globale: Ca să o liniștesc pe mama, i-am amintit de decembrie ’89. Era atât de cald încât purtam doar tricou. Adică, sfârșitul lumii a mai fost!

Cunoscutul realizator de televiziune, Dan Negru, combate alarmismul privind încălzirea globală care ar „încălzi planeta”.

În opinia lui Dan Negru, această iarnă călduroasă de până acum nu este nimic nou. În acest sens, el i-a amintit mamei sale de tricoul său favorit pe care l-a purtat în…decembrie 1989.

„Viața începe acolo unde se termină frica…
Mama e speriată de știrile alarmiste care anunță sfârșitul lumii din cauza temperaturilor din zilele astea.
Ca să o liniștesc I-am amintit de tricoul meu albastru preferat din adolescență pe care l-am purtat in decembrie ’89. Era atât de cald încât purtam doar tricou.
La o simpla cautare pe google o să găsiți că la Revoluție, pe 16 Decembrie ’89, in Timisoara erau +18,1 C și pe 18 Decembrie in București erau +18,4 C.
Tot la o simplă cautare in istoria temperaturilor o să mai găsiți :
•Ianuarie 1899 la Craiova erau +23,5 C
•Ianuarie 1927 sus pe Varfu Omu erau +11 C
•Februarie 1977 la Predeal erau + 18,7 C
•Decembrie 1985 sus la Balea Lac erau + 11,7
Adică, sfârșitul lumii a mai fost 🤪
Liniștiți-vă părinții !
Viața începe acolo unde se termină frica”, a scris Dan Negru.

Realizatorul bănățean a avut o poziție asemănătoare și vara trecută, atunci când a combătut același gen de alarmism. „Frica ucide mintea”, spunea el atunci.

 

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

  1. @ Adina: asta se întâmplă periodic (să înflorească și să înghețe florile – chiar și fructele uneori). Confirm ce a spus Dan de decembrie 1989 la Timișoara și au fost mulți alti ani cu temperaturi anormale! Dar acuma “trendul” e “hai sa băgăm spaima în oameni”: boli, alimentatie, climă, vreme, etc. Mai tineti minte “dieta ratională-știintifică” din epoca apusă acum 33 de ani? Erau multe lucruri bune acolo, dar și niște aiureli de te durea capul (aiureli sustinute de unle publicații – ex. Magazin și Flacăra). Acuma a foat găsit vinovatul pentru “amprenta de carbon”: vacile și gazele lor. Probabil că la elefanți, hipopotami, rinoceri nu s-a măsurat volumul de gaze evacuat! Un prieten, antrenor sportiv mi-a spus odată: “Știința fără conștiință e ruina sufletului”. Din păcate acum se vede câtă dreptate a avut!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE