luni, mai 20, 2024
EDUCAȚIEDâmbovița : Debutează programul „Citește și Dăruiește – un altfel de acces...

Dâmbovița : Debutează programul „Citește și Dăruiește – un altfel de acces pentru știință și cultură”

În luna ianuarie, în județul Dâmbovița debutează seria de conferințe „Citește și Dăruiește – un altfel de acces pentru știință și cultură”, informează Magazin Critic.

Programul se va demara pe tot parcursul anului 2022 și își dorește să contribuie la îmbogățirea bagajului de cunoștințe al elevilor din județ și să satisfacă curiozitățile acestora legate de știință, tradiții și cultură, prin acces liber la discuție și exprimare în afara orelor de curs, acestora oferindu-li-se o gama largă de cărți, din partea partenerilor și sponsorilor, pe care să le citească și să le ofere, la rândul lor – mai departe, elevilor curioși și însetați de lectură.

„De asemenea, în cadrul conferințelor, elevii vor putea cunoaște modurile prin care să-și culeagă informațiile și cum să se ferească de propaganda curentelor informaționale false. Sesizând necesitatea, se vor comunica și temele actualelor crize sanitare, încălzirii globale și înclinațiilor spirituale înșelătoare, pentru a aduce tinerii cât mai aproape de realitatea contemporană, dar și pentru a le pregăti conștiința pentru viitor, încercând să se diminueze alunecările acestora în capcanele corupției, minciunii, înșelării și compromisului.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Prima conferință are loc în localitatea Braniștea, cu sprijinul instituțiilor publice și Primăriei, în parteneriat cu Euro Education Federation și Asociația Paradigme Educaționale”, precizează sursa citată.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media

Programul evenimentului se va desfășura începând cu ora 12:00, la Centrul Cultural Braniștea, Dâmbovița. Printre personalitățile invitate se mai numără: Insp. Mădălina Folea, prof. Victor Cristea, Ing. Adrian Bercu și Insp. școlar Alexandru Mitru.

Caravana Citește și Dăruiește urmează să ajungă la Titu, Găești, Târgoviște, Răcari, Tărtășești, Pucioasa și alte orașe sau comune din județ.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE