duminică, aprilie 14, 2024
ACTUALITATECum a reușit India să învingă virusul a doua oară, cu sub...

Cum a reușit India să învingă virusul a doua oară, cu sub 25% din populație complet vaccinată?

India a trecut, în ultimul an și jumătate, prin două momente de criză sanitară puternică, dintre care unul recent. Totuși, a reușit să depășească aceste probleme și se bucură și în prezent de o situație bună, deși în alte părți ale lumii situația este complicată. Publicația The Economist analizează cazul aparte al Indiei, unde mai puțin de 25% din populație este complet vaccinată.

Actualmente, în orașe precum capitala New Delhi și Mumbai, secțiile dedicate Covid-19 din spitale sunt goale.

După o primă situație complicată în ceea ce privește numărul de infectări și decese, în iunie, valul de infectări a scăzut din nou, aproape la fel de repede cum a crescut. Numai 10% din populație era vaccinată la momentul respectiv.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Un studiu al probelor de sânge arată că peste 90% dintre locuitorii din Delhi au anticorpi împotriva Covid-19. După ce au trecut peste criză, indienii sunt în siguranță datorită imunității naturale. Astfel, campania de vaccinare decurge lent și ezitant.

Nu se mai discută despre limitarea sau eradicarea virusului. Pentru majoritatea indienilor care au reușit să rămână sănătoși și să-și păstreze mijloacele de existență în acest an, viața revine la normal.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE