marți, ianuarie 31, 2023
ACTUALITATEVIDEO | George Simion: Ura față de PNL e comparabilă cu cea...

VIDEO | George Simion: Ura față de PNL e comparabilă cu cea care era la adresa lui Băsescu. Dacă vor lua 10% la următoarele alegeri e bine. Noi ne vom bate să luăm peste 35%, să fim prima forță politică, și să facem majoritate cu partide noi

George Simion, președintele Alianței pentru Unirea Românilor, a fost prezent la Marius Tucă Show, la Gândul, și a făcut o analiză a situației politice și sociale din România.

„Eu cred că lumea este sătulă și în România și peste tot. În regiune am avut partide care au fost surprize și au câștigat cu scoruri categorice alegerile.

Ne uităm în Republica Moldova, unde partidul Maiei Sandu a câștigat 65%, deși în sondaje era sub Igor Dodon. Zelenski a câștigat cu 70%, Vučić a luat 60%, Viktor Orban, în ciuda faptului că s-au aliat toate celelalte partide, a avut o victorie categorică. Cred că, în sfârșit, și noi avem șansa unei guvernări românești.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Din această guvernare vor face parte AUR și partide noi. Unele s-au înființat deja și aștept soluții și din partea lor la nivel de oameni, de viitori miniștri și la nivel de reformă a statului“, a spus liderul AUR.

Sunt posibile alegerile anticipate

„Este posibil, aș zice, să ajungem la alegeri anticipate, pentru că PSD-ul nu stă atât de bine, cum vezi tu (n.r. Marius Tucă) în sondaje. PSD-ul, după iarna care va veni, nu ia mai mult de 25%. PNL-ul, dacă e să am previziuni politice, dacă ia 10% la următoarele alegeri este bine. Lumea e atât de supărată … eu sunt o persoană care merge printre români și îi aude.

Nivelul de ură care era la adresa lui Băsescu e cumva comparabil cu ce simte lumea acum față de PNL. Nu înțeleg de ce nu simte și față de PSD, că se face imediat anul de când sunt la guvernare. PSD-ul va încerca să spele putina, să plece, să dea vina pe PNL (…). Se ajunge greu la anticipate, dar să vedem cât de demni sunt cei de la PSD. Până acum nu au fost suficient de demni. Dacă nu, ei nu iau mai mult de 35% împreună. În momentul ăsta există PSD și o anexă liberală.

Noi o să ne batem să fim prima forță politică, adică să luăm peste 35%. O să facem majoritate cu forțele noi care vor mai apărea.

USR-ul e o filă de istorie deja în politica românească. Nu mai există, nu cred că mai merită a fi băgați în seamă. S-au despărțit, s-au divizat“, a mai spus George Simion la Gândul.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

6 COMENTARII

 1. Dvs. vă datorez că azi știu că George Simion consideră USR un „partid de extremă Stângă”. Să fii născut în ’86-’87 (băieții s-au cam contrazis în interviu, pare-mi-se) are avantajul de a nu fi „mânjit” de Stânga/Securitate, plus de a nu avea habar cum arată și ce urmărește Stânga.

  Asta dacă îl cred inocent pe d-l George Simion. Că Stânga nu mai există în Democrație de multe decenii poate fi o circumstanță atenuantă pentru inimosul George Simion. Ascultând-i interviul și intențiile, vezi că el e deschis că nu cu Prostimea votează (ca să o ridice IAR!), ci cu clasa antreprenorială.

  Stânga urmărește Socialismul, plus (de voie, ori de nevoie) eliminarea Dreptei. Și au făcut-o cum s-au priceput – de la „munca de lămurire”, până la „metode forte”. (Dragostea este oricum reciprocă.) Dreapta, LA FEL – dar e mai subtilă, fiindcă cei cu bani mai au și școală, deci și rafinament … uneori.

 2. Mai este un lucru: A.U.R.-ul nu are reprezentați în județe. La Brașov, spre exemplu, sunt inexistenți.
  Nu poți să căștigi când nu ai și reprentanți în teritoriu.

  • Daca erau asa de curat AUR nu ar fi rupt “Fratia Ortodoxa” legatura cu partidul AUR.
   Fratia Ortodoxa este singa asociatie non-profit care nu face compromisuri si nici nu lupta pentru putere sa sa fie cunoscuti in Tara lupta doar pentru populatie prin fapte.
   Multi nici nu ati auzit de ei dar puteti sa cautati si probabil o sa va minunati ca mai avem “oameni cu suflet” in Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate