miercuri, decembrie 6, 2023
ACTUALITATECultul personalității, v 2.0. Ludovic Orban: Arafat a construit sistemul de urgență...

Cultul personalității, v 2.0. Ludovic Orban: Arafat a construit sistemul de urgență astfel încât să depindă foarte mult de el

Fostul premier și președinte PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, la emisiunea Insider Politic de pe Prima TV, că s-a opus unei demiteri a lui Raed Arafat, deoarece sistemul de urgență a fost construit în jurul acestuia.

„Ştiam la data respectivă că dacă l-aş fi schimbat pe Arafat şi mi-ar fi apărut o situaţie de urgenţă, sistemul nu ar fi funcţionat. Pentru că a repune în funcţiune sistemul fără Arafat, sistemul este construit astfel încât să depindă de Arafat. Repunerea în funcţiune a sistemului, de fapt reconstrucţia sistemului fără Arafat, ar fi durat 3-4-6 luni de zile. Şi am spus un lucru foarte simplu: dacă un singur om moare într-o situaţie de urgenţă, datorită unei intervenţii nepotrivite, întârziate a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă sau a sistemului din cadrul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, va fi răspunderea mea personală”, a spus Orban.

Orban a făcut aceste declarații în contextul în care a precizat că președintele Klaus Iohannis i-a cerut să-l demită pe Arafat.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Secretarul de Stat Raed Arafat a fost acuzat, mai cu seamă în ultimii doi ani, că este adeptul măsurilor dictatoriale, iar aceste apucături par să fie confirmate de afirmațiile lui Orban.

Citești și ajuți!Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteuluiR3media.

Cultul personalității este o trăsătură specifică regimurilor totalitare.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate