duminică, aprilie 14, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Klaus Iohannis, la prima apariție publică fără mască: A fost...

VIDEO | Klaus Iohannis, la prima apariție publică fără mască: A fost un an infernal pentru personalul din medicina de urgență

Președintele României, Klaus Iohannis, a vizitat Spitalul Bagdasar Arseni, fiind totodată prima sa ieșire în spațiul public fără mască. Le-a spus medicilor că dăruirea cu care își fac profesia și salvează vieți în fiecare zi le dă speranță oamenilor bolnavi și pentru asta merită nu doar felicitări, ci și mulțumiri, potrivit Mediafax.

„Astăzi am venit la o unitate UPU nou nouță care se va deschide în zilele următoare. Este o unitate model, o unitate modernă, o unitate care a apărut dintr-o colaborare foarte bună între Primăria Sectorului 4 și Ministerul Sănătății. Iată că dacă lucrează împreună autoritatea locală cu autoritatea centrală se pot realiza astfel de proiecte.

Primăria de sector s-ocupat de clădirea propriu-zisă, iar Ministerul Sănătății a folosit fonduri europene pentru dotare. Este o dotare ultra- modernă, un exemplu de cum ne dorim să arate spitalele din România și sunt convins că în anii care urmează vom vedea din ce în ce mai multe nu doar unități, ci întregi spitale moderne.

Știu că ați lucrat până la epuizare, ați salvat foarte multe vieți și ați contribuit semnificativ la buna gestionare a situațiilor complicate în această pandemie. Împreună cu tot
personalul medical ați fost în prima linie.”, a declarat Klaus Iohannis.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Foarte infernal.Au curs banii pe ei in timp ce frecau ridichea in corturile asa zise spitale covid in timp ce bolnavii cronici mureau ca mustele la usile spitalelor . Ca si pentru bugetarii care au lucrat de acasa online cu sporul de antena .Sutem o tara de idioti.A se vedea asazisa vaccinare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE