ACTUALITATEVIDEO | Klaus Iohannis, la prima apariție publică fără mască: A fost...

VIDEO | Klaus Iohannis, la prima apariție publică fără mască: A fost un an infernal pentru personalul din medicina de urgență

Președintele României, Klaus Iohannis, a vizitat Spitalul Bagdasar Arseni, fiind totodată prima sa ieșire în spațiul public fără mască. Le-a spus medicilor că dăruirea cu care își fac profesia și salvează vieți în fiecare zi le dă speranță oamenilor bolnavi și pentru asta merită nu doar felicitări, ci și mulțumiri, potrivit Mediafax.

„Astăzi am venit la o unitate UPU nou nouță care se va deschide în zilele următoare. Este o unitate model, o unitate modernă, o unitate care a apărut dintr-o colaborare foarte bună între Primăria Sectorului 4 și Ministerul Sănătății. Iată că dacă lucrează împreună autoritatea locală cu autoritatea centrală se pot realiza astfel de proiecte.

Primăria de sector s-ocupat de clădirea propriu-zisă, iar Ministerul Sănătății a folosit fonduri europene pentru dotare. Este o dotare ultra- modernă, un exemplu de cum ne dorim să arate spitalele din România și sunt convins că în anii care urmează vom vedea din ce în ce mai multe nu doar unități, ci întregi spitale moderne.

Știu că ați lucrat până la epuizare, ați salvat foarte multe vieți și ați contribuit semnificativ la buna gestionare a situațiilor complicate în această pandemie. Împreună cu tot
personalul medical ați fost în prima linie.”, a declarat Klaus Iohannis.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Foarte infernal.Au curs banii pe ei in timp ce frecau ridichea in corturile asa zise spitale covid in timp ce bolnavii cronici mureau ca mustele la usile spitalelor . Ca si pentru bugetarii care au lucrat de acasa online cu sporul de antena .Sutem o tara de idioti.A se vedea asazisa vaccinare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...