ȘTIRICristian-Tudor Popescu, dat afară de la Digi24. CTP, aruncat la câteva zile...

Cristian-Tudor Popescu, dat afară de la Digi24. CTP, aruncat la câteva zile după ce a criticat difuzarea unui fake news monstru de către Digi | VIDEO

Jurnalistul Cristian-Tudor Popescu a anunțat, într-o postare pe Facebook, că a fost concediat de la postul de televiziune Digi24, emisiunea sa „Cap Limpede” fiind anulată.

Într-o postare cu titlul „Diagnosticul – mai dăunător decât boala”, Cristian Tudor Popescu anunţă că emisiunea Cap Limpede de vineri, 03 iunie, nu a fost ultima din acest sezon, a fost ultima.

Nu ne mai vedem la toamnă. Analizând conținutul acestei emisiuni, conducerea postului a decis să înceteze colaborarea cu subsemnatul. Este o hotărâre unilaterală, care aparține Digi 24. Diagnosticele puse în Cap Limpede final au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala. Cristian Tudor Popescu: „Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24. Am mai rămas din respect față de telespectatorii emisiunii Cap Limpede și de partenerul meu de dialog, domnul Claudiu Pândaru. Acum, sunt dezlegat”, adaugă Cristian Tudor Popescu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

El a mai adăugat că va scrie în continuare pe Republica și va vorbi la radio.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Decizia vine la câteva zile după ce acesta a criticat, chiar la Digi24, difuzarea de către acest post a unui „fake news negru”. Este vorba despre un clip video de 14 ani, dar pe care Cosmin Prelipceanu Cristian Tudor Popescu a amendat Digi24 pentru ceea ce el a numit „un fake news negru”. „Este vorba despre o minciună neagră. Există gri, există mai multe trepte de gri în fake news. Ăsta este un fake news negru, nu are legătură nimic cu nimic”, a spus atunci gazetarul.

În urma gafei, Cosmin Prelipceanu a cerut scuze, afirmând că filmarea a fost preluată de la o sursă verificată până acum prin mai multe știri corecte.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

  1. Urmeaza pe la alta televiziune obedienta sezonul 2 de la “cap limpede” sub numele rebrenduit “cap tulbure”………apoi sezonul 3 cu “cap gol”…samd…..:))

  2. oamenii satanei ajung in final sa se manance chiar intre ei, la ei nu exista dragoste, trebuie sa respecte ordinul, daca deraiezi o incasezi. La fel e si in ierarhia draceasca, dracii mai mici mananca bataie de la superiorii lor daca nu-si fac targetul zilnic. Cam la fel e si la digi24, probabil de acolo si-au si inspirat modelul. Ultima data cand m-am uitat pe pagina de facebook a lui CTP am avut senzatia ca e pagina oficiala a iadului.
    Pacat de el ca e baiat inteligent, ar putea sa se puna in slujba binelui, si ar avea mare impact.. cat e viu are inca timp de intoarcere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate