duminică, februarie 25, 2024
ȘTIRICristian-Tudor Popescu, dat afară de la Digi24. CTP, aruncat la câteva zile...

Cristian-Tudor Popescu, dat afară de la Digi24. CTP, aruncat la câteva zile după ce a criticat difuzarea unui fake news monstru de către Digi | VIDEO

Jurnalistul Cristian-Tudor Popescu a anunțat, într-o postare pe Facebook, că a fost concediat de la postul de televiziune Digi24, emisiunea sa „Cap Limpede” fiind anulată.

Într-o postare cu titlul „Diagnosticul – mai dăunător decât boala”, Cristian Tudor Popescu anunţă că emisiunea Cap Limpede de vineri, 03 iunie, nu a fost ultima din acest sezon, a fost ultima.

Nu ne mai vedem la toamnă. Analizând conținutul acestei emisiuni, conducerea postului a decis să înceteze colaborarea cu subsemnatul. Este o hotărâre unilaterală, care aparține Digi 24. Diagnosticele puse în Cap Limpede final au fost considerate mai dăunătoare pentru imaginea postului decât boala. Cristian Tudor Popescu: „Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24. Am mai rămas din respect față de telespectatorii emisiunii Cap Limpede și de partenerul meu de dialog, domnul Claudiu Pândaru. Acum, sunt dezlegat”, adaugă Cristian Tudor Popescu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

El a mai adăugat că va scrie în continuare pe Republica și va vorbi la radio.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Decizia vine la câteva zile după ce acesta a criticat, chiar la Digi24, difuzarea de către acest post a unui „fake news negru”. Este vorba despre un clip video de 14 ani, dar pe care Cosmin Prelipceanu Cristian Tudor Popescu a amendat Digi24 pentru ceea ce el a numit „un fake news negru”. „Este vorba despre o minciună neagră. Există gri, există mai multe trepte de gri în fake news. Ăsta este un fake news negru, nu are legătură nimic cu nimic”, a spus atunci gazetarul.

În urma gafei, Cosmin Prelipceanu a cerut scuze, afirmând că filmarea a fost preluată de la o sursă verificată până acum prin mai multe știri corecte.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

4 COMENTARII

  1. Urmeaza pe la alta televiziune obedienta sezonul 2 de la “cap limpede” sub numele rebrenduit “cap tulbure”………apoi sezonul 3 cu “cap gol”…samd…..:))

  2. oamenii satanei ajung in final sa se manance chiar intre ei, la ei nu exista dragoste, trebuie sa respecte ordinul, daca deraiezi o incasezi. La fel e si in ierarhia draceasca, dracii mai mici mananca bataie de la superiorii lor daca nu-si fac targetul zilnic. Cam la fel e si la digi24, probabil de acolo si-au si inspirat modelul. Ultima data cand m-am uitat pe pagina de facebook a lui CTP am avut senzatia ca e pagina oficiala a iadului.
    Pacat de el ca e baiat inteligent, ar putea sa se puna in slujba binelui, si ar avea mare impact.. cat e viu are inca timp de intoarcere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE